ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

9 Ιανουαρίου 2023 06:45

Η ACS διακρίνεται στα e-volution Awards 2023

Τρία σημαντικά βραβεία απέσπασε η ACS στα φετινά e-volution Awards, τα οποία αναγνωρίζουν και επιβραβεύουν πρωτοποριακές ιδέες, επιτεύγματα και πρωτοβουλίες σε μια πληθώρα κλάδων του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Πιο συγκεκριμένα τα βραβεία που έλαβε η εταιρεία είναι τα εξής:

• Βραβείο Silver στην κατηγορία Continuous Growth, για το ανανεωμένο ACS Mobile App. Με νέες δυνατότητες εξυπηρέτησης, όπως η «e-Κλήση Courier», η ψηφιακή βοηθός, ACiStant, η ψηφιακή κάρτα ACS Member, η αλλαγή του σημείου και της ημέρας παραλαβής, η δυνατότητα παρακολούθησης της πορείας της αποστολής, καθώς και η ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο σχετικά με τη λειτουργία του δίκτυο καταστημάτων της εταιρείας, οι πελάτες της ACS έχουν πλέον τον πλήρη έλεγχο των αποστολών τους.

• Βραβείο Silver στην κατηγορία Digital Transformation, για τις ενέργειες ACS Digital Transformation Solutions, όπως η ψηφιακή βοηθός ACiStant και η αναβάθμιση του website της.

• Βραβείο Bronze στην κατηγορία Υπηρεσίες Logistics & Last Mile, για τα ACS SmartPoint Lockers, το δίκτυο «έξυπνων» θυρίδων που εξυπηρετεί τους πελάτες της ACS 24/7 σε Αττική και Θεσσαλονίκη, με δυνατότητα πληρωμής της αντικαταβολής τους στο τερματικό POS του Locker (με κάρτες Visa και Mastercard).

Τεύχος 201

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design