ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

2 Σεπτεμβρίου 2022 06:47

Η Accenture στην πρώτη θέση για τις υπηρεσίες κυβερνοασφάλειας

Η έκθεση με τίτλο The HFS Top 10: Cybersecurity Service Providers, 2022 αξιολόγησε τις δυνατότητες 15 εταιρειών στη βάση μιας καθορισμένης σειράς κριτηρίων για να προσδιορίσει τον βαθμό στον οποίο οι πάροχοι αυτοί βοηθούν τους πελάτες τους να βελτιώσουν αποτελεσματικά την κυβερνοασφάλειά τους. Η Accenture, εκτός από την κατάκτηση της κορυφαίας θέσης στην κατάταξη συνολικά, κατέλαβε την πρώτη θέση στα οκτώ από τα 11 κριτήρια αξιολόγησης όπως: έκταση και ανάπτυξη υπηρεσιών κυβερνοασφάλειας, υλοποίηση, στρατηγική και όραμα, καινοτομία και συνεργασία, καθώς και ετοιμότητα σε αναδυόμενες τάσεις.

Σύμφωνα με την HFS, ένας από τους βασικούς παράγοντες διαφοροποίησης της Accenture είναι τα «επόμενης γενιάς IT και OT επιχειρησιακά κέντρα κυβερνοασφάλειας». Πρόσφατα, μάλιστα η Accenture εντάχθηκε στο Joint Cyber Defense Collaborative (JCDC) του Cybersecurity and Infrastructure Security Agency (CISA).

Τεύχος 121

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design