7 Απριλίου 2022 06:49

Η ABAS εκσυγχρόνισε τα οπτικοακουστικά συστήματα του Golf Club Navarino Hills

Η ABAS Integrated Systems ολοκλήρωσε με επιτυχία το έργο για το υπερσύγχρονο Golf Club Navarino Hills, στην Πύλο Μεσσηνίας.

Η ABAS προέβη σε προμήθεια, εγκατάσταση και παραμετροποίηση Συστημάτων Ανακοινώσεων και Διανομής Μουσικής, όπως και Λήψης και Μετάδοσης Τηλεοπτικών Καναλιών IPTV, παρέχοντας άριστη και ενιαία κάλυψη ήχου και εικόνας. Αναλυτικά τα συστήματα που εγκαταστάθηκαν:

●             Σύστημα Ανακοινώσεων EN54 και Διανομής Μουσικής με ενεργό εξοπλισμό πιστοποιημένο κατά ΕΝ54-16, με χρήση matrix processors με πλήρες DSP processing σε κάθε ζώνη και χρήση design ηχείων υψηλής ποιότητας που συνάδουν με την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική των χώρων.

●             Σύστημα Δορυφορικής Λήψης με χρήση οπτικών ινών και Σύστημα Μετάδοσης Τηλεοπτικού Σήματος μέσω IP (IPTV), για διανομή εικόνας HD από επίγεια και δορυφορικά τηλεοπτικά κανάλια σε όλες τις τηλεοράσεις των χώρων του Golf Club.

Το Golf Club Navarino Hills, μέλος του ξενοδοχειακού ομίλου Costa Navarino, πρόσφατα ανακηρύχθηκε ως η «Καλύτερη Ανάπτυξη Νέου Γκολφ στον Κόσμο», με 500 εκτάρια έκταση, και αποτελούμενο από δύο νέα γήπεδα 18 οπών με θέα τον ιστορικό κόλπο του Ναβαρίνου και των γύρω λόφων.

Η ABAS Integrated Systems διαθέτει εμπειρία και τεχνογνωσία πλέον των 40 ετών στα συστήματα Ήχου – Εικόνας – Αυτοματισμών – Δορυφορικών – IPTV και στην παροχή ενοποιημένων συστημάτων (System Integrations).

Τεύχος 46

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design