ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

8 Ιουνίου 2022 06:53

Η 10η διοργάνωση του 100% Hotel Show τον Νοέμβριο

Το 100% Hotel Show, το εκθεσιακό γεγονός για Ξενοδόχους και Villa Owners, προετοιμάζει τη φετινή διοργάνωσή του, η οποία θα διεξαχθεί 18-21 Νοεμβρίου 2022, στις εγκαταστάσεις τού Μεσογειακού Εκθεσιακού Κέντρου- MEC Παιανίας.

Η 10η διοργάνωση έρχεται με νέο, πρωτότυπο εκθεσιακό μοντέλο, που εκτός από την ενημέρωση θα έχει στόχο και τη βιωματική εμπειρία του επισκέπτη σε σχέση με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που θα παρουσιαστούν – γεγονός που έρχεται να εξελίξει την ξενοδοχειακή εκθεσιακή εμπειρία, ώστε να επαναπροσδιορίσει τις εμπορικές σχέσεις μεταξύ εταιρειών και ξενοδόχων.

Τα Highlights του 100% Hotel Show 2022:

Ανασχεδιασμένη Δομή της Έκθεσης: Ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα, με πολλά ανοιχτά περίπτερα, και κεντρικούς διαδρόμους σχεδιασμένους για να εξυπηρετούν απόλυτα την εύκολη πρόσβαση των επισκεπτών σε όλους τους εκθέτες.

Architect Zone: Οι Αρχιτέκτονες γίνονται βασικό κομμάτι της Έκθεσης, συμμετέχοντας ως εκθέτες με ειδικά σχεδιασμένα formats περιπτέρων, αλλά και πραγματικές προτάσεις ξενοδοχειακών χώρων.

Conceptual Ζώνες Περιπτέρων: Στην κάθε ενότητα φιλοξενούνται ειδικές ζώνες με νέο εκθεσιακό σχεδιασμό, για την ευκολότερη συμμετοχή μικρών, αλλά conceptual περιπτέρων, με τυποποιημένη φιλοσοφία.

Installations: Οι εταιρείες συμμετέχουν πλέον και με πιο ελεύθερο τρόπο, βάσει της έμπνευσης και της δημιουργικής τους διάθεσης.

Cutting Edge Materials: Στήνονται ειδικά sections σε όλη την Έκθεση, με καινοτόμα υλικά και προϊόντα που αφορούν στην κατασκευή αλλά και το design των ξενοδοχείων.

Art & Design Gallery: Διαμορφώνεται μια νέα αίθουσα που παρουσιάζει με ειδικό curation προτάσεις Art & Design για Ξενοδοχεία, για ενίσχυση της εμπειρίας, αλλά και της συνολικής εικόνας, πολυτελών καταλυμάτων και βιλών.

100% Proposals: Η Έκθεση κάνει ειδική έρευνα ανακάλυψης νέων εταιρειών και λύσεων προκειμένου να τις αναδείξει και να τις παρουσιάσει με ιδιαίτερους τρόπους.

Τεύχος 84

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design