ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

15 Μαρτίου 2022 09:00

Η υπηρεσία EINVOICING της SoftOne διακινεί το 87% των ηλεκτρονικών παραστατικών της αγοράς

Βάσει των επίσημων στατιστικών που δημοσιεύει στον ιστότοπό της η ΑΑΔΕ, μέχρι και τις 28 Φεβρουαρίου 2022, η cloud υπηρεσία EINVOICING της SoftOne διαβίβασε επιτυχώς στην online πλατφόρμα της αρχής 29,1 εκατ. ηλεκτρονικά παραστατικά.

Η υπηρεσία EINVOICING είναι από τις πρώτες λύσεις που έλαβαν αδειοδότηση από την ΑΑΔΕ αναφορικά με την έκδοση και αυθεντικοποίηση τιμολογίων και στοιχείων λιανικής πώλησης μέσω της χρήσης «Υπηρεσιών Παρόχου Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης». Διασυνδεόμενη απρόσκοπτα με οποιοδήποτε σύστημα λογισμικού ή εφαρμογή τιμολόγησης της αγοράς, διασφαλίζει τη real-time ηλεκτρονική διαβίβαση πιστοποιημένων τιμολογίων και αποδείξεων λιανικής (χωρίς τη χρήση ταμειακής και φορολογικού μηχανισμού) σε πελάτες και την πλατφόρμα myDATA. Παράλληλα, αποτελεί τη μόνη λύση ηλεκτρονικής τιμολόγησης που έχει ελεγχθεί από τον αρμόδιο επιστημονικό φορέα (Πανεπιστήμιο Αιγαίου), λαμβάνοντας πιστοποίηση για τη δυνατότητα επεξεργασίας περισσοτέρων από 5.000.000 παραστατικών σε ωριαία βάση, όγκος που ξεπερνάει τον μέγιστο αριθμό συναλλαγών που μπορούν να πραγματοποιηθούν στην Ελλάδα συνολικά, σε μία ώρα και σε περίοδο πλήρους φόρτου.

Επιχειρήσεις που επιλέγουν την υπηρεσία EINVOICING της SoftOne, είναι μεταξύ άλλων ο Όμιλος INDITEX, η Westnet, η British American Tobacco, η Public-MediaMarkt (PMM), η EUROCATERING, ο Όμιλος ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ, η Παντελής Παπαδόπουλος ΑΕΒΕ, η Power Health, η SKAG, η Prince Oliver, η BREAD FACTORY, κ.ά.

Τεύχος 28

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design