ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

11 Μαΐου 2023 06:44

Η Υδρόγειος Ασφαλιστική συνεργάζεται με τη SAS

Η Υδρόγειος Ασφαλιστική ενισχύει τη συνεργασία της με την SAS επενδύοντας στο SAS Viya 4 on SAS Cloud. Με τη νέα αυτή πρωτοβουλία η Υδρόγειος Ασφαλιστική θέτει την cloud-first στρατηγική στο επίκεντρο της δραστηριότητάς της με στόχο την παροχή ανωτέρου επιπέδου εμπειρίας στους ασφαλισμένους και συνεργάτες της και τη δημιουργία υπηρεσιών και προϊόντων προστιθέμενης αξίας με τη χρήση της Τεχνητής Νοημοσύνης.

Η μεταφορά της τεχνολογικής υποδομής των Analytics και της Ασφαλιστικής Απάτης στο SAS Cloud on Microsoft Azure εξασφαλίζει στην Υδρόγειο Ασφαλιστική τον βέλτιστο βαθμό ανθεκτικότητας και ασφάλειας, δίνοντας έμφαση στην καινοτομία, τη βελτίωση της αποδοτικότητας και τη μείωση του λειτουργικού κόστους διαχείρισης υποδομών και εφαρμογών. Το έργο έρχεται σε συνέχεια της επιτυχούς μετάβασης των λύσεων για τη Φερεγγυότητα ΙΙ και τα ΔΠΧΑ στο Cloud.

Πέρα από τη μεταφορά της υποδομής στο SAS Cloud, η Υδρόγειος Ασφαλιστική υιοθετεί την τεχνολογική πλατφόρμα SAS Viya 4, με σκοπό την ενσωμάτωση νέων τεχνολογιών αιχμής σε εφαρμογές και αλγορίθμους Τεχνητής Νοημοσύνης. Η προσέγγιση αυτή ενισχύει τη λήψη αποφάσεων βάσει δεδομένων και συμβάλλει στην επιπλέον θωράκιση του οργανισμού με την πλέον σύγχρονη και βραβευμένη πλατφόρμα εντοπισμού ύποπτων περιπτώσεων αιτημάτων για αποζημίωση μέσω του SAS Fraud Decisioning for Claims. Αυτό με τη σειρά του θα συντελέσει στον ταχύτερο διακανονισμό των αποζημιώσεων προς όφελος όλων των ασφαλισμένων.

Τεύχος 282

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design