ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

16 Ιανουαρίου 2023 06:47

Η Σ. Καναβού είναι η νέα Διευθύντρια Πωλήσεων Δημοσίου Τομέα της Adacom 

Η κα Σοφία Καναβού αναλαμβάνει τη θέση της Διευθύντριας Πωλήσεων, Δημοσίου Τομέα της ΑDACOM

Σε συνέχεια της ολοκλήρωσης της συγχώνευσης με τη Netbull, η ADACOM προχωρά στη δημιουργία νέας Διεύθυνσης Πωλήσεων με αποκλειστικό στόχο την εξυπηρέτηση των αναγκών του Δημόσιου Τομέα σε λύσεις  Κυβερνοασφάλειας και υπηρεσιών Εμπιστοσύνης. Τη διοίκηση της νέας Διεύθυνσης αναλαμβάνει η κα Σοφία Καναβού

H κα Καναβού έχει μια μακρόχρονη πορεία στον χώρο της τεχνολογίας, όπου επικεντρώνεται στον χώρο του Cyber Security, με ξεχωριστή επιτυχία. Μάλιστα, αποτελεί παλιά γνώριμη της ADACOM, καθώς είχε εργαστεί στο παρελθόν στις πωλήσεις Ιδιωτικού Τομέα. 

Σχετικά με την ανάληψη των νέων της καθηκόντων, η κα Καναβού δήλωσε: «Είναι μεγάλη μου χαρά που βρίσκω τη δική μου θέση στη μεγάλη οικογένεια IDEAL Holdings, σε μια εταιρεία που αναπτύσσεται διαρκώς ακολουθώντας τις τεχνολογικές εξελίξεις, και δίνει μεγάλη σημασία στην εξέλιξη των ανθρώπων της.

Η ανάθεση αυτού του σημαντικού ρόλου, σαν υπεύθυνη των Πωλήσεων στον Δημόσιο Τομέα, έρχεται σε μια ευοίωνη χρονική στιγμή, τόσο για την εταιρεία όσο και την χώρα μας γενικότερα. Η υιοθέτηση των νέων τεχνολογιών βρίσκεται σε σταθερά ανοδική πορεία, ενώ έχουμε αρχίσει, ως κοινωνία συνολικά, να απολαμβάνουμε την θετική επίδρασή τους στην ζωή μας. Επιστρέφω λοιπόν με μεγάλη χαρά στην ADACOM, έναν οργανισμό που συνδυάζει αξιοπιστία, καινοτομία και ανθρώπινο κλίμα. Σε αυτό το πλαίσιο θα συνεργαστούμε για να ενισχύσουμε την παρουσία μας στον Δημόσιο τομέα με σταθερά βήματα και μετρήσιμα αποτελέσματα, έχοντας σαν προτεραιότητα την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας». 

Ο κος Πάνος Βασιλειάδης, CEO της IDEAL Holdings δήλωσε σχετικά: «Σήμερα, η δυναμική που προσφέρει η τεχνολογία στην Ελλάδα είναι σημαντικότερη από ποτέ. H ADACOM, παραμένει σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή καινοτόμων λύσεων και υπηρεσιών που συμβάλλουν στον ασφαλή ψηφιακό μετασχηματισμό των πελατών μας. Είμαι σίγουρος ότι η προσθήκη της κας Καναβού στην ομάδα μας θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο τις υπάρχουσες συνεργασίες και την παρουσία μας στον χώρο του Δημοσίου Τομέα».  

Τεύχος 206

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design