ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

8 Ιουνίου 2022 06:51

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου στηρίζει τα άτομα με προβλήματα όρασης

Με αίσθημα προσφοράς προς την τοπική κοινωνία, η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου στηρίζει το νέο πρόγραμμα Κινητικότητα & Προσανατολισμός ανθρώπων με οπτική βλάβη στην Ήπειρο που υλοποιείται από τη Σχολή Σκύλων Οδηγών Τυφλών Λάρα. Σκοπός του προγράμματος είναι η εκπαίδευση ατόμων με οπτική βλάβη μέσω μιας σειράς δωρεάν ατομικών μαθημάτων, η οποία θα συμβάλει σημαντικά στην ασφάλεια και την αυτονομία τους, και ως εκ τούτου βελτιώνοντας τον τρόπο διαβίωσής τους.

Ωφελούμενοι των ατομικών μαθημάτων είναι παιδιά από την Άρτα, τα Ιωάννινα και τη Λευκάδα και ενήλικες από την Άρτα και τα Ιωάννινα.

Στη δράση συμμετέχουν 8 άτομα με οπτική βλάβη, τα οποία μέσω του προγράμματος και με τη συμβολή της Τράπεζας, θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν γνώσεις πάνω στον σωστό χειρισμό του λευκού μπαστουνιού σε γνωστό και άγνωστο χώρο και να μάθουν δεξιότητες ανεξάρτητης διαβίωσης.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου, κος Ιωάννης Βουγιούκας, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε χαρούμενοι που συμβάλαμε στην υλοποίηση ενός τόσο ιδιαίτερου προγράμματος, το οποίο θέτει τις βάσεις για την αυτονομία και την ανεξαρτητοποίηση ατόμων με οπτική βλάβη στην Ήπειρο. Η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου θα συνεχίσει να υποστηρίζει τέτοιες πρωτοβουλίες, οι οποίες αναβαθμίζουν τη ποιότητα ζωής των κατοίκων του τόπου μας».

Τεύχος 84

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design