ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

18 Απριλίου 2023 06:55

Η συμμετοχή της Softweb στις Ημέρες Καριέρας του Deree

Η Softweb συμμετείχε στην εκδήλωση 47th Career Days του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος, Deree, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 28 Μαρτίου.

Σύμφωνα με σχετικό Δ.Τ. της εταιρείας, η εκδήλωση αποτέλεσε μία συναρπαστική εμπειρία για τα στελέχη της εταιρείας, καθώς γνώρισαν πολλούς νέους ταλαντούχους επαγγελματίες που μοιράζονται το ίδιο πάθος για την καινοτομία και την ανάπτυξη λογισμικού.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνδεθήκαμε με τόσους πολλούς φιλόδοξους φοιτητές και αποφοίτους και ανυπομονούμε να ενσωματώσουμε τις πολύτιμες γνώσεις τους στην αναπτυσσόμενη ομάδα μας», επεσήμανε η Softweb στην ανακοίνωσή της.

Την Softweb εκπροσώπησε ο CEO της εταιρείας, κος Δημητρακόπουλος Χαράλαμπος, και ο Commercial Director, κος Χατζηγεωργίου Δημήτρης, οι οποίοι βοήθησαν τα νέα εν δυνάμει στελέχη να αναγνωρίσουν και να αξιοποιήσουν τις δεξιότητές τους.

Τεύχος 266

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design