19 Μαΐου 2022 06:48

Η συμμετοχή της Apcopay στην eCommerce & Digital Marketing Expo

Η έκθεση διενεργήθηκε στις 14-15 Μαΐου

Ο διεθνής πάροχος υπηρεσιών πληρωμών Apcopay, μέλος της Apco Systems, μέσα από τη συμμετοχή της στην έκθεση ECDM, που έλαβε χώρα στο Ζάππειο, είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τόσο τις νέες και καινοτόμες λύσεις πληρωμών που λανσάρει στην ελληνική αγορά, όσο και τις στρατηγικές συνεργασίες με χρηματοοικονομικούς οργανισμούς, καθώς και να δικτυωθεί με εκατοντάδες επισκέπτες και ιδιοκτήτες ηλεκτρονικών καταστημάτων. Στο επίκεντρο της παρουσίας της βρισκόταν η λύση ePayments 1-Kit από το χαρτοφυλάκιο της, η οποία δίνει τη δυνατότητα στα e-shops να έχουν όλες τις σύγχρονες λύσεις ηλεκτρονικών πληρωμών μέσω μίας μοναδικής και ενοποιημένης υλοποίησης. Η λύση είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για όσους έχουν ή σχεδιάζουν να δημιουργήσουν ένα e-shop, καθώς με το ePayments 1-Kit μειώνονται τα κόστη, ενώ ταυτόχρονα παρέχεται άριστη εξυπηρέτηση στους πελάτες. Η εφαρμογή δέχεται ηλεκτρονικές πληρωμές μέσω πιστωτικών καρτών Visa, Mastercard, Paypal, Fastlink, Apple και Google Pay, Rakuten Viber, Paybybank κ.ά., ενώ παρέχονται δωρεάν plugins για όλες τις γνωστές πλατφόρμες e-commerce/ERP/e-billing.

Ο κος Πάρης Κορωναίος, Country Manager της Apcopay στην Ελλάδα, δήλωσε σχετικά: «Η Apcopay Greece αναπτύσσεται δυναμικά στην ελληνική αγορά μέσω της προηγμένης τεχνολογίας που διαθέτει, του καταρτισμένου ανθρώπινου δυναμικού και των στρατηγικών συνεργατών της. Η έκθεση ECDM αποτέλεσε μία εξαιρετική ευκαιρία για να παρουσιάσουμε διά ζώσης τις νέες λύσεις πληρωμών που λανσάρουμε, καθώς και την επιχειρηματική αξία που αυτές προσφέρουν. Εκ μέρους της ομάδας μας, θέλω να ευχαριστήσω τους διοργανωτές για τη φιλοξενία, την εξυπηρέτηση και την εξαιρετική διοργάνωση».

Τεύχος 70

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design