ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

23 Ιανουαρίου 2023 06:46

Η Συμβουλευτική Επιτροπή της 5G Ventures καλωσορίζει τον Φ. Καρώνη 

Η συμβουλευτική επιτροπή της 5G Ventures υποδέχεται τον Φώτη Καρώνη, ως μια σημαντική προσθήκη στο ανθρώπινο δυναμικό της. 

Ο Φώτης Καρώνης είναι Capgemini Executive Vice President, Group leader 5G and Edge Computing. Ως 5G Global Leader της Capgemini, ο κ. Καρώνης συνεργάζεται με καθετοποιημένες βιομηχανίες και παρόχους υπηρεσιών επικοινωνιών για το ταξίδι τους στον ψηφιακό μετασχηματισμό. Στο παρελθόν, διετέλεσε CTIO Γενικός Διευθυντής Κινητής και Πληροφορικής του ομίλου BT/ΕΕ προωθώντας την υλοποίηση του προγράμματος 5G the UK το 2019. Ως CTIO ηγήθηκε της Ε.Ε., ώστε η εταιρεία να λανσάρει πρώτη δίκτυο 4G στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2012, ενώ το 2015 βραβεύθηκε ως CTO της xρονιάς για την Ευρώπη. 

«Καλωσορίζω τον Φώτη, ένα έμπειρο στέλεχος με καταξιωμένη διεθνή πορεία και τον ευχαριστώ για τη διάθεσή του να προσφέρει στην εθνική προσπάθεια για την υποστήριξη της επιχειρηματικότητας και την ανάπτυξη καινοτόμων επενδύσεων στον τομέα της ψηφιακής τεχνολογίας», δήλωσε ο Αντώνης Τζωρτζακάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της 5G Ventures. «Επίσης, ευχαριστώ τον Χάρη Τσαβδάρη για τη συμμετοχή του στη Συμβουλευτική Επιτροπή κατά το προηγούμενο διάστημα», πρόσθεσε. 

Υπενθυμίζεται ότι ο ρόλος της επιτροπής είναι να προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες αμισθί στο Διοικητικό Συμβούλιο και την Επενδυτική Επιτροπή της 5G Ventures, διαχειρίστριας εταιρείας του Ταμείου «Φαιστός». Η Συμβουλευτική Επιτροπή αποτελείται από επτά διακεκριμένους Έλληνες επαγγελματίες με διεθνή σταδιοδρομία, οι οποίοι έχουν διακριθεί στην επιχειρηματικότητα, την έρευνα, την ανάπτυξη, την καινοτομία, την υψηλή τεχνολογία και τη διοίκηση επιχειρήσεων. 

Τεύχος 211

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design