ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

18 Απριλίου 2022 06:54

Η συλλογή LG OLED Object κατακτά το iF Gold Award για τον σχεδιασμό της

H LG Electronics έλαβε 20 διακρίσεις, μεταξύ των οποίων το Χρυσό Βραβείο iF για τη συλλογή LG OLED Objet (μοντέλο 65Art90). Φέτος, από τις περίπου 11.000 συμμετοχές, 73 υποψήφιοι έλαβαν iF Gold Awards.

Το βραβείο αξιολογεί συνολικά τα προϊόντα με βάση τα κριτήριά του, τα οποία περιλαμβάνουν τη διαφοροποίηση και τον αντίκτυπο σε 9 κλάδους και κατηγορίες: Προϊόν, Συσκευασία, Επικοινωνία, Αρχιτεκτονική εσωτερικού χώρου, Επαγγελματική ιδέα, Σχεδιασμός υπηρεσιών, Αρχιτεκτονική, Εμπειρία χρήστη (UX) και Περιβάλλον χρήστη (UI).

Η συλλογή LG OLED Objet, που ανήκει στη σειρά Lifestyle τηλεοράσεων, εξασφάλισε το υψηλότερο iF Gold Award για τον εξαιρετικό σχεδιασμό που μοιάζει με καβαλέτο, ενώ συνδυάζεται άψογα σε κάθε δωμάτιο, χάρη στο μινιμαλιστικό στυλ και τη διακριτική χρήση ουδέτερων χρωμάτων, φέρνοντας άμεσα εκλεπτυσμένη αισθητική και οπτική αρμονία σε κάθε εσωτερικό χώρο. Στις κατηγορίες προϊόντων, ο ιονιστής LG PuriCare AeroTower αναγνωρίστηκε για τη λεπτή, κομψή μορφή του, που προσφέρει μια μοντέρνα αισθητική και ταιριάζει άψογα με κάθε τύπο διακόσμησης και το LG DualUp Monitor Ergo διακρίθηκε για τον σχεδιασμό του, που προσφέρει μια ανώτερη εμπειρία οθόνης με μεγαλύτερη εργονομική άνεση. Επιπλέον, τα προϊόντα LG OLED evo Gallery Edition (77G2), LG OLED evo (65C2) και LG XBOOM 360 αναγνωρίστηκαν επίσης στην κατηγορία σχεδιασμού προϊόντων για κορυφαία αισθητική, λειτουργικότητα και τεχνολογική καινοτομία.

Στις κατηγορίες Εμπειρία Χρήστη (UX), τόσο η συλλογή LG OLED Objet όσο και η LG StanbyME (μοντέλο 27Art10) αναγνωρίστηκαν για την ευκολία, την άνεση προβολής και τη μεγαλύτερη χρηστικότητα.

Τεύχος 53

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design