15 Μαΐου 2023 06:44

Η στρατηγική ανάπτυξης και τα νέα προϊόντα του Ομίλου EPSILON NET  

Με τη συμμετοχή 500 στελεχών των επιχειρήσεων – μελών του Δικτύου του Ομίλου EPSILON NET ολοκληρώθηκε η Ετήσια Εκδήλωση Συνεργατών με τίτλο «ΜΑΖΙ στη Νέα Ψηφιακή Εποχή των Επιχειρήσεων», την Παρασκευή 05 Μαΐου 2023, στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental. 

Η επιτυχία της συγκεκριμένης εκδήλωσης απέδειξε την αγαστή συνεργασία του Ομίλου EPSILON NET με όλο το δίκτυο των συνεργατών της ανά την Ελλάδα και τη συμβολή των μελών του δικτύου στην υλοποίηση της στρατηγικής ανάπτυξης του Ομίλου σε Ελλάδα και εξωτερικό. 

Κομβικό σημείο της εκδήλωσης αποτέλεσε η παρουσίαση των νέων και καινοτόμων λύσεων Πληροφορικής και η νέα στρατηγική συνεργασία με την ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, παρουσιάστηκαν αναλυτικά οι προοπτικές ανάπτυξης της συνεργασίας του Δικτύου τόσο με την EPSILON NET όσο και με τις θυγατρικές εταιρίες του Ομίλου. 

Στην έναρξη της εκδήλωσης, ο κος Νίκος Μίχος, Partners Network Sales Director της Epsilon SingularLogic, θυγατρικής του Ομίλου EPSILON NET, καλωσόρισε το πλήθος συνεργατών, ενώ χαιρετισμούς απηύθυναν η κα Γιώτα Παπαρίδου, Πρόεδρος Δ.Σ. του ΣΕΠΕ, και η κα Χριστίνα Θεοφιλίδη, Γενική Διευθύντρια Λιανικής Τραπεζικής, Εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ. και Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ. 

Κεντρικό ρόλο στην εκδήλωση είχε η Διεύθυνση Δικτύου, οι κοι Νίκος Μίχος, Ευάγγελος Κάγκας και η κα Κωνσταντινιά Στούμπου, οι οποίοι παρουσίασαν αναλυτικά το νέο πλαίσιο συνεργασίας και τις δυνατότητες επιχειρηματικής ανάπτυξης των συνεργατών του Ομίλου. 

Ο κος Ανδρέας Γρίμπελας, CTO του Ομίλου EPSILON NET και Γενικός Διευθυντής της Epsilon SingularLogic, παρουσίασε μαζί με ανώτατα στελέχη της ομάδας Παραγωγής τις νέες και επερχόμενες εκδόσεις όλων των λύσεων του Ομίλου, οι οποίες χαρακτηρίζονται από ένα ανώτερο επίπεδο τεχνολογίας, με εμπλουτισμένες δυνατότητες για τον χρήστη. Επιπλέον, ανακοινώθηκε προς το Δίκτυο των Συνεργατών ο σχεδιασμός μιας νέας πρωτοποριακής Web Cloud συνδρομητικής πλατφόρμας, η οποία και θα αποτελέσει ακόμα ένα όχημα για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό των επιχειρήσεων. 

Ακολούθως, ο κος Αλέξανδρος Τραγουλιάς, Epsilon Net Accounting Division Chief Products Officer, έλαβε τη σκυτάλη αναλύοντας τις λύσεις του Ομίλου για τα λογιστικά γραφεία, ενώ ο κος Βασίλης Πρασσάς, Epsilon HR General Manager, κέντρισε το ενδιαφέρον όλων παρουσιάζοντας την επικαιρότητα για τα θέματα της εργασιακής νομοθεσίας και τη λύση Epsilon Smart Ergani. Παράλληλα, η Group Chief Marketing Officer, κα Αναστασία Καραμπουρνιώτη, ανέδειξε τη νέα επικοινωνιακή ταυτότητα του Ομίλου και των θυγατρικών του, καθώς και όλο το φάσμα ενεργειών επικοινωνίας Marketing. Επιπλέον, ο κος Φώτης Ρωμούδης, Group Business Development Director, παρουσίασε όλες τις λύσεις χρηματοδότησης που στηρίζει ο Όμιλος μέσω των προγραμμάτων ΕΣΠΑ και Vouchers. Ο κύκλος των τεχνικών εισηγήσεων ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση του κου Γιώργου Μαρίνου, Head of Digital Transformation Division της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, για τις δυνατότητες που δημιουργούνται στο πλαίσιο της αμοιβαίας συνεργασίας και τη δυναμική είσοδο του Ομίλου στον χώρο του Fintech. 

Την εκδήλωση έκλεισαν η κα Βασιλική Αναγνώστου, Γενική Διευθύντρια και Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος και ο κος Ιωάννης Μίχος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος. 

Τεύχος 284

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design