ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

13 Ιουλίου 2022 06:55

Η σειρά LG Digital Floor ξεχωρίζει στις digital signage λύσεις

Το τμήμα Business Solutions της LG Electronics, παρουσιάζει μια ακόμη καινοτόμα LED digital signage πρόταση, τη σειρά Digital Floor – μοντέλο LFCG039-GN. Η LFCG είναι μια μοναδική οθόνη που εγκαθίσταται στο δάπεδο με υψηλή ανθεκτικότητα, σχεδιασμένη να αντέχει φορτίο έως και 2.500 κιλά/τ.μ.

Η LFCG ξεχωρίζει για τη χρηστικότητά της, καθώς λαμβάνεται υπόψη η ασφάλεια της επιφάνειας κατά την εγκατάσταση της οθόνης στο δάπεδο (προστατευτική αντιολισθητική επίστρωση ΙΡ65 και αντι-ανακλαστική επιφάνεια) και η υψηλή οπτική απόδοση (με LED υψηλής αντίθεσης για ομοιόμορφη οπτική απόδοση σε μαύρο χρώμα).

Η απλή δομή του προϊόντος επιτρέπει την εύκολη εγκατάσταση και τη γρήγορη συντήρηση. Μπορείτε να αναπτύξετε και να συνδέσετε γρήγορα τα πλαίσια με το σύστημα στήριξης ποδιών, χωρίς τη χρήση εργαλείων. Χρησιμοποιείται ένας απλός σχεδιασμός μηχανισμού ελέγχου του ύψους ανεξάρτητα από τον τύπο του δαπέδου. Επιπλέον, οι μαγνήτες που είναι προσαρτημένοι στη μονάδα LED επιτρέπουν την εύκολη συντήρηση και τη δυνατότητα αντικατάστασης «hot swapping».

Χρησιμοποιώντας αισθητήρες για την ανίχνευση, η διαδραστική οθόνη αφής μπορεί να ανιχνεύει και να αντιδρά στις κινήσεις, επιτρέποντας την απόκριση στο περιεχόμενο της οθόνης LED. Η λειτουργία αυτή είναι διαθέσιμη μέσω της σύνδεσης με τον ελεγκτή LCIN010. Επίσης, το Software Flash Show σάς επιτρέπει να ρυθμίζετε τη διαμόρφωση της οθόνης σας και προσφέρει τις εξής λειτουργίες: Flash & Game, Exhibition, Module testing και Data forward. Τέλος, μπορείτε να ανεβάσετε το δικό σας δυναμικό περιεχόμενο βίντεο στα πάνελ LFCG μέσω της λειτουργίας Exhibition.

Τεύχος 108

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design