ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

26 Οκτωβρίου 2022 06:54

Η σειρά Fan Coil της LG

Η συλλογή από εξαιρετικά ευέλικτες μονάδες αέρα – νερού (Fan Coil) του τμήματος Business Solutions της LG, κατασκευάζεται στην Ε.Ε. και χαρακτηρίζεται από κορυφαία απόδοση και εύκολη τοποθέτηση σε όλους τους εσωτερικούς χώρους.

Περισσότερο από το 90% της αγοράς HVAC (Heating, Ventilation, Air Conditioning) εσωτερικών χώρων καλύπτεται χάρη στον απλό και ευέλικτο χαρακτήρα της σειράς Fan Coil της LG.

Η σειρά διατίθεται σε έξι μοναδικές σειρές, ώστε να ταιριάζει με κάθε τύπο εγκατάστασης και για κάθε ανάγκη θέρμανσης και ψύξης. Η ποιότητα του εσωτερικού αέρα είναι ιδιαίτερης σημασίας και η σειρά Fan Coil της LG προσφέρει καθαρό αέρα όλο τον χρόνο και εξασφαλίζει πιο καθαρό και υγιεινό περιβάλλον στους εσωτερικούς χώρους.

Η σειρά VFL διαθέτει επτά μοντέλα, που τοποθετούνται μέσα σε ερμάρια, ιδανικά για επιτοίχια εγκατάσταση. Τα ερμάρια παρέχουν κατακόρυφη ροή αέρα για καλύτερη κατανομή, με χαμηλό θόρυβο λειτουργίας.

Η σειρά VFC διαθέτει οκτώ μοντέλα και προορίζεται για επιδαπέδια εγκατάσταση και εγκατάσταση οροφής, με κάθετη και οριζόντια τοποθέτηση σε κρυφό σημείο. Οι μονάδες της σειράς είναι κατασκευασμένες από θερμομονωμένο γαλβανιζέ ατσάλι.

Η σειρά VFU διαθέτει πέντε διαφορετικά μοντέλα, επίσης κατάλληλα για τοποθέτηση δαπέδου και οροφής. Τα μοντέλα είναι τοποθετημένα μέσα σε ερμάρια τα οποία διαθέτουν γρίλιες εξόδου και γρίλιες εισαγωγής με ενσωματωμένα φίλτρα.

Στα νέα προϊόντα LG Fan Coil περιλαμβάνονται επίσης οι σειρές VFY και VFZ και η κασέτα τεσσάρων κατευθύνσεων. Η σειρά VFY διαθέτει επτά μονάδες με αεραγωγούς, κατάλληλες για οριζόντια εγκατάσταση με μέση στατική πίεση, ενώ η VFZ, που διαθέτει τέσσερις μονάδες με αεραγωγούς, μπορεί να εγκατασταθεί τόσο οριζόντια όσο και κάθετα και παρέχει υψηλή στατική πίεση.

Τεύχος 159

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design