14 Μαρτίου 2022 08:58

Η ΡΑΕ εγκαθιστά Σύστημα Διαχείρισης Αδειών Προσωπικού

Η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ) ανέθεσε στη LAVISOFT Συστήματα Πληροφορικής το Έργο για την εγκατάσταση Συστήματος Διαχείρισης Αδειών Προσωπικού (Absences Leaves Vacancies MaSter).

Το Absences Leaves Vacancies MaSter ανήκει στην οικογένεια εφαρμογών Λογισμικού HR MaSter της LAVISOFT, μιας σουίτας που καλύπτει συνολικά τη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού μίας επιχείρησης ή ενός οργανισμού. Με τη χρήση του HR MaSter, επιτυγχάνεται η μέγιστη αποδοτικότητα της λειτουργίας του Γραφείου Προσωπικού, εξοικονόμηση χρόνου, καθώς και άμεση και αξιόπιστη πληροφόρηση για τη διοίκηση.

Η εφαρμογή λογισμικού Absences Leaves Vacancies MaSter μπορεί να λειτουργήσει σαν ανεξάρτητη εφαρμογή στο web, προσφέροντας πρόσβαση από παντού, ενώ συνεργάζεται με τις εφαρμογές Time MaSter (Ωρομέτρησης) και Payroll MaSter (Μισθοδοσίας) της LAVISOFT για ακόμα μεγαλύτερο εύρος δυνατοτήτων. Ειδικότερα, ο χρήστης μπορεί να εισάγει στοιχεία διαφορετικών τύπων άδειας (π.χ. Κανονική, Εκπαιδευτική, Φοιτητική, Ασθενείας, κ.ά.) ή και άδειας εξόδου του προσωπικού (άδειες σε ώρες) και να έχει την πλήρη διαχείριση ανά είδος άδειας, ανά εργαζόμενο, ανά ημερολογιακό διάστημα, κ.ο.κ.

Τεύχος 27

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design