ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

24 Μαρτίου 2023 06:47

Η παρουσία της Intertech στη Salonica Electronix 2023

Η Intertech, μία από τις σημαντικότερες εταιρείες στον κλάδο της τεχνολογίας στην ελληνική αγορά, «ανέβηκε» στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να συμμετάσχει στην έκθεση Salonica Electronix 2023. Βασικές θεματικές προϊόντικες κατηγορίες που επέδειξε η εταιρεία στα δύο περίπτερά της, αφορούσαν μερικούς εκ των κορυφαίων συνεργατών της, όπως RICOH, Fanvil, Alcatel – Lucent και Yeastar.

Στο πρώτο περίπτερο της εταιρείας, αυτό που ήταν αφιερωμένο στη RICOH, οι επισκέπτες μπόρεσαν να δουν από κοντά ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα της μεγάλης ποικιλίας Smart Lockers της RICOH. Πιο συγκεκριμένα, οι επισκέπτες μπορούσαν να μάθουν τα πάντα για τις σειρές 6000 και 6800, οι οποίες δύνανται να καλύψουν διαφορετικές ανάγκες σε μέγεθος, ενώ αμφότερες διασφαλίζουν 24ωρη προστασία συσκευών υψηλής αξίας, όπως τερματικά χειρός (HHT’s), φορητούς υπολογιστές, φορητές συσκευές κ.ά. Ακόμα, συγκεκριμένα για τη σειρά 6800, αξίζει να αναφερθεί πως οι Smart Lockers της μπορούν να τοποθετηθούν τόσο σε εσωτερικό όσο και σε εξωτερικό χώρο, είναι αυτόματοι, συνδέονται με το Internet και μπορούν να κοσμηθούν εξωτερικά με το εκάστοτε εταιρικό logo. Την παράσταση, πάντως, «έκλεψαν» οι διαδραστικοί πίνακες της RICOH, χάρη στις φωτεινές εικόνες που έδωσαν έναν διαφορετικό τόνο στο περίπτερο. Χάρη στο εξειδικευμένο προσωπικό της Ιntertech,οι επισκέπτες γνώρισαν από «πρώτο χέρι» τις δυνατότητες των Interactive Whiteboards Α6500, Α7500, Α8600 της RICOH. Πίνακες που θεωρούνται ιδανικοί για κάθε λειτουργία, όπως τηλεκπαίδευση, τηλεργασία και διεξαγωγή webinar, ενώ μερικά από τα εξέχοντα χαρακτηριστικά των προϊόντων αυτών είναι η δυνατότητα χρήσης δύο οθονών, που επιτρέπει την εκτέλεση διαφορετικών εφαρμογών και την παράθεση δύο εικόνων ταυτόχρονα, η υψηλή ευκρίνεια ήχου που βασίζεται στη σωστή τοποθέτηση μικροφώνων και ηχείων και τέλος, η 4K ανάλυση οθόνης (3840×2160) και η αντιθαμβωτική της προστασία, ποιοτικά χαρακτηριστικά που επιτρέπουν την παρουσίαση «ζωντανών» και λεπτομερών εικόνων.

Το δεύτερο περίπτερο της εταιρείας ήταν αφιερωμένο στα προϊόντα τηλεπικοινωνίας που προμηθεύει η Intertech. Εκεί, μεταξύ άλλων, εκτέθηκαν τα νέα τηλεφωνικά κέντρα και τα δικτυακά προϊόντα των Yeastar και Alcatel – Lucent, οι νέες συσκευές των Alcatel – Lucent και Fanvil Technology, αξεσουάρ VoIP συσκευών, IP θυροτηλέφωνα, δικτυακός εξοπλισμός, καθώς και συσκευές audio και video της Fanvil.

Τεύχος 254

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design