ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

21 Φεβρουαρίου 2023 06:45

Η οικονομική χρήση της Entersoft για το 2022

Η εταιρεία πληροφορικής με εξειδίκευση στην παραγωγή λογισμικού και παροχή υπηρεσιών για επιχειρήσεις, Entersoft, διοργανώνει ανοιχτή διαδικτυακή εκδήλωση ενημέρωσης σήμερα, Τρίτη 21 Φεβρουαρίου στις 17:00.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα λάβει χώρα η εταιρική παρουσίαση της οικονομικής χρήσης 2022, καθώς και των οικονομικών δεδομένων των πρόσφατων επιχειρηματικών πρωτοβουλιών της εταιρείας. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν για τις προοπτικές του Ομίλου, καθώς και τη στρατηγική που θα ακολουθήσει το επόμενο έτος. Η παρουσίαση θα γίνει στα αγγλικά και στο τέλος της θα ακολουθήσει ειδική συνεδρία αφιερωμένη σε ερωτήσεις από το κοινό. Για την καλύτερη διάρθρωση του χρονοδιαγράμματος, οι συμμετέχοντες παρακαλούνται να προωθήσουν τις πιθανές ερωτήσεις τους στο εταιρικό mail ir@entersoft.gr.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν και υπάρχει δυνατότητα προεγγραφής, την οποία μπορείτε να πραγματοποιήσετε εδώ.

Τεύχος 232

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design