ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

14 Μαρτίου 2023 06:46

Η ΝΕΟΚΕΜ επιλέγει λύσεις SoftOne

Η ΝΕΟΚΕΜ, εταιρεία σχεδιασμού καινοτόμων λύσεων στις πούδρες ηλεκτροστατικής βαφής και τα βιομηχανικά χρώματα υψηλής τεχνολογίας (με περισσότερα από 50 χρόνια παρουσίας σε Ελλάδα και εξωτερικό), επέλεξε τη λύση ERP της SoftOne για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της καθημερινής της λειτουργίας.

Η εγκατάσταση του Soft1 ERP πραγματοποιήθηκε από τον πιστοποιημένο συνεργάτη της SoftOne, Advanced Consulting, ενοποιώντας το σύνολο των παραγωγικών, εμπορικών και οικονομικών δραστηριοτήτων, καθώς και τη διαχείριση των πελατειακών σχέσεων του ομίλου ΝΕΟΚΕΜ σε ένα σύγχρονο σύστημα λογισμικού, που υποστηρίζει την απρόσκοπτη λειτουργία και την άρτια συνεργασία τής μητρικής εταιρείας και των 7 θυγατρικών της επιχειρήσεων στο εξωτερικό. Ενσωματώνοντας σύγχρονα εργαλεία reporting, το Soft1 ERP παρέχει στα στελέχη της ΝΕΟΚΕΜ ολοκληρωμένη πληροφόρηση για όλες τις εταιρείες του ομίλου, επιταχύνοντας τη διαδικασία λήψης εμπεριστατωμένων αποφάσεων και αυξάνοντας την αποδοτικότητά τους.

Παράλληλα, η εγκατάσταση του Soft1 HRMS και της πρωτοποριακής λειτουργίας myErgani Live, καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις του τμήματος HR της ΝΕΟΚΕΜ και αυτοματοποιούν τον τρόπο λειτουργίας της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας, υποστηρίζοντας την υποχρεωτική υποβολή και διαβίβαση όλων των προβλεπόμενων στοιχείων απασχόλησης στο πληροφοριακό σύστημα ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ. Επίσης, με την ενσωμάτωση του Soft1 Payroll, η ΝΕΟΚΕΜ διασφαλίζει την πλήρη εναρμόνισή της με όλες τις διατάξεις της εργατικής, ασφαλιστικής και φορολογικής νομοθεσίας σχετικά με τη μισθοδοσία των εργαζομένων της.

Ο κος Γιώργος Κουμαριανός, IT Manager της NEOKEM, δήλωσε σχετικά με την υλοποίηση της εγκατάστασης: «Το Soft1 ERP ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες της εταιρείας μας, αυτοματοποιώντας πλήθος καθημερινών εργασιών, από την παραγωγή και την κοστολόγηση των προϊόντων μας, μέχρι τη μισθοδοσία και την κάλυψη των απαιτήσεων της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας. Παράλληλα, συγκεντρώνοντας τα δεδομένα όλων των εταιρειών του ομίλου μας σε ένα σύστημα, διευκολύνει σημαντικά τη συνεργασία μας με τις θυγατρικές μας εταιρείες στο εξωτερικό, επιταχύνοντας έτσι σημαντικά τη διαδικασία του reporting».

Πλήθος καθημερινών επιχειρησιακών διαδικασιών της ΝΕΟΚΕΜ, όπως για παράδειγμα η διαδικασία εγκρίσεων και η δυνατότητα εγκρίσεων μέσω email, αυτοματοποιούνται μέσω του Soft1 B.A.M, το οποίο επιτρέπει στα στελέχη της εταιρείας να σχεδιάζουν και να εφαρμόζουν εύκολα τις δικές τους αυτοματοποιημένες διαδικασίες, χωρίς την ανάγκη εξειδικευμένων δεξιοτήτων ή γνώσεων κώδικα.

Τεύχος 246

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design