ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

14 Μαρτίου 2023 06:53

Η Κ. Σταθάκη εμπορική διευθύντρια καταναλωτικών προϊόντων της Vodafone

Η Vodafone Ελλάδας ανακοινώνει ότι η κα Κάτια Σταθάκη (έως σήμερα Διευθύνουσα Σύμβουλος της Vodafone Αλβανίας) αναλαμβάνει Εμπορική Διευθύντρια Καταναλωτικών Προϊόντων από την 1η Απριλίου 2023.

Η κα Κάτια Σταθάκη εντάχθηκε για πρώτη φορά στη Vodafone Ελλάδας το 2002 και ανέλαβε σημαντικούς εμπορικούς ρόλους, ενώ το 2016 έγινε Διευθύντρια Εταιρικών Πελατών. Μεταξύ άλλων, η συμβολή της ήταν καταλυτική στην ανάπτυξη καινοτόμων τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών, στη δημιουργία τμήματος έργων δημοσίου τομέα και στην προώθηση λύσεων για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των ελληνικών επιχειρήσεων. Το 2021 η κα Σταθάκη ανέλαβε Διευθύνουσα Σύμβουλος στη Vodafone Αλβανίας, και στα επιτεύγματα της περιλαμβάνονται η αύξηση των μεριδίων και εσόδων σε κινητή και σταθερή, το χαμηλότερο ως σήμερα churn πελατών και το υψηλότερο ποσοστό ικανοποίησης πελατών στην αγορά της Αλβανίας.

Ο κος Χάρης Μπρουμίδης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Vodafone Ελλάδας, δήλωσε: «Με πολλή χαρά υποδεχόμαστε εκ νέου στην οικογένεια της Ελλάδας την Κάτια. Είμαστε βέβαιοι ότι η πολύτιμη εμπειρία της και η σημαντική πορεία της στο εξωτερικό, καθώς και το πάθος της και η ικανότητά της να εμπνέει ανθρώπους και ομάδες θα συμβάλουν καθοριστικά στην ακόμα πιο επιτυχημένη πορεία της εταιρείας και στη δημιουργία και διάθεση προϊόντων και υπηρεσιών που ανταποκρίνονται πάντοτε στις ανάγκες και στις προσδοκίες των πελατών μας».

Τεύχος 246

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364



ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design