3 Ιουνίου 2022 06:52

Η Καυκάς επενδύει στον επιχειρησιακό μετασχηματισμό

Η ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. επενδύει στο πρόγραμμα επιχειρησιακού μετασχηματισμού, RISE with SAP, με σκοπό να εκσυγχρονίσει τις εσωτερικές της λειτουργίες, να εξυπηρετήσει ακόμα καλύτερα τους πελάτες της στην ψηφιακή εποχή και να υποστηρίξει τα επενδυτικά της σχέδια.

Στα πλαίσια του επιχειρησιακού της μετασχηματισμού να υλοποιήσει τα εξής:

• Εγκατάσταση του τελευταίας γενιάς ERP SAP S/4HANA Cloud σε συνδυασμό με την κάθετη λύση Retail για τη διαχείριση των διαδικασιών της λιανικής και της βελτιστοποίησης της εμπειρίας πελάτη σε όλα τα κανάλια πώλησης.

• Δυνατότητα πλήρους διαχείρισης και αυτοματοποίησης των διαδικασιών αποθήκης, καθώς και της εφοδιαστικής αλυσίδας βασισμένη στην ενσωματωμένη λύση SAP Extended Warehouse Management.

• Αξιοποίηση της λύσης SAP Configure Price Quote για την παραμετροποίηση των προϊόντων και την εξυπηρέτηση των πελατών.

• Εγκατάσταση της λύσης SAP SuccessFactors για αυτοματοποίηση των διαδικασιών που σχετίζονται με το HR.

Όλες οι παραπάνω λύσεις θα φιλοξενηθούν στο Cloud με την εγγύηση της SAP και θα αυτοματοποιήσουν πολλές λειτουργίες της ΚΑΥΚΑΣ, βελτιώνοντας και κάνοντας πιο αποδοτική την καθημερινή εργασία του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας, επιφέροντας μία σημαντική προστιθέμενη αξία στην εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Τεύχος 81

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design