ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

5 Απριλίου 2022 06:48

Η εταιρεία αποδελτίωσης ENIMEROSI ήταν χορηγός στο Παγκόσμιο Συνέδριο Spring Summit 2022

Η εταιρεία αποδελτίωσης ENIMEROSI, apo.gr, ήταν χορηγός στο Παγκόσμιο Συνέδριο Spring Summit 2022, που διοργάνωσε η Διεθνής Ένωση Γραφείων Αποκομμάτων Τύπου, Fibep, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, το διήμερο 28 – 29 Μαρτίου.

Η πρώτη μέρα του Συνεδρίου εστίασε σε ζητήματα γύρω από τον κλάδο των πνευματικών δικαιωμάτων και των πωλήσεων, ενώ η δεύτερη εστίασε στον τομέα της τεχνολογίας και στο πώς η καλπάζουσα ανάπτυξή της μεταβάλλει τα σημερινά δεδομένα. Στο Συνέδριο συμμετείχαν καταξιωμένοι επαγγελματίες του κλάδου, όπως ο Global Media & Copyright Direct της Onclusive, Christophe Dickès, ο CEO της Media Track, Steffen Egelund και η Chief Communications Officer της DataScouting, Sophia Karakeva.

Η ENIMEROSI ως Dinner Sponsor προσέφερε στον απόηχο του Συνεδρίου στιγμές απόλαυσης γευστικών ελληνικών πιάτων και μια συνολικά ξεχωριστή εμπειρία.

Τεύχος 44

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design