ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

24 Οκτωβρίου 2022 06:51

Η ΕΚΕΕ ζητά οικονομική ενίσχυση για τα άτομα Τρίτης Ηλικίας

Η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας της ΓΣΕΕ απέστειλε αίτημα στον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκο Πιερρακάκη, για την οικονομική ενίσχυση των ατόμων Τρίτης Ηλικίας προκείμενου να μπορέσουν να αγοράσουν τεχνολογικό εξοπλισμό (tablet, laptop, desktop).

Μέσω της επιστολής της, η ΕΕΚΕ τονίζει την οικονομική αδυναμία των ατόμων Τρίτης Ηλικίας και δη των συνταξιούχων να αποκτήσουν τον τεχνολογικό εξοπλισμό, που απαιτείται για την πρόσβασή τους στο Διαδίκτυο, ειδικότερα, εάν ληφθεί υπόψη ότι λόγω των περικοπών της τελευταίας δεκαετίας, το ύψος της μέσης μηνιαίας σύνταξης έχει μειωθεί δραματικά.

Η ΕΚΕΕ στηρίζει τους πολίτες άνω των 60 ετών, καταρτίζοντάς τους στην ασφαλή χρήση και πρακτική εξοικείωσή τους στις ηλεκτρονικές συναλλαγές, βελτιώνοντας άμεσα την ποιότητα διαβίωσής τους και συμβάλλοντας στην προστασία του εισοδήματος και της περιουσίας τους.

Με γνώμονα την αναβάθμιση των ψηφιακών δεξιοτήτων των μεγαλύτερων σε ηλικία πολιτών, η ενίσχυση αυτή θα έχει θετικό αντίκτυπο στις καταναλωτικές συνήθειες και την αγορά εν γένει.

Τεύχος 157

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design