4 Μαΐου 2023 06:46

Η ΕΕL στο 8ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών

H Ελληνική Εταιρεία Logistics (EEL) έλαβε μέρος στο 8ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 26-29 Απριλίου στους Δελφούς, με ομιλία του Προέδρου Δρ. Β. Ζεϊμπέκη σε πάνελ συζήτησης σχετικά με τις αναπτυξιακές επενδύσεις στον κλάδο του Real Estate.

Ο Πρόεδρος της ΕΕL, Δρ. Β. Ζεϊμπέκης, εκπροσώπησε την EEL μιλώντας σε πάνελ με θέμα The impact of large scale investments on Greece’ s real estate market, το οποίο έλαβε χώρα την Παρασκευή, 28 Απριλίου 2023.

Στη συζήτηση, ο κος Ζεϊμπέκης μίλησε για τις επενδύσεις που έχουν ξεκινήσει και αναμένονται να γίνουν στον κλάδο των Logistics. Πιο συγκεκριμένα αναφέρθηκε στα μεγάλα επενδυτικά έργα ανέγερσης αποθηκευτικών χώρων που έχουν ξεκινήσει, όπως αυτά στο Θριάσιο Πεδίο, το από κοινού έργου του Οργανισμού Λιμένος Πειραιά (Ο.Λ.Π) και της ναυτιλιακής εταιρείας Cosco, καθώς και όσα αναμένεται να ξεκινήσουν, όπως το Θριάσιο ΙΙ, το επενδυτικό έργο της H.I.G Capital, στο πρώην ακίνητο της χαλυβουργίας στην παραλία Ασπροπύργου, η μετεγκατάσταση των πρακτορείων στη Φυλή, αλλά και το επενδυτικό έργο για την ανέγερση αποθηκευτικών χώρων στο Σχιστό.

Τεύχος 277

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design