ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

21 Σεπτεμβρίου 2022 06:47

Η ΕΕΤΤ ανακοίνωσε τις τιμές χονδρικής Ethernet

Της Βασιλικής Χονδροδήμου

Η ΕΕΤΤ κοινοποίησε προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το BEREC και τις Εθνικές Ρυθμιστικές Αρχές άλλων Κρατών-Μελών της Ε.Ε. το σχέδιο τελικού μέτρου της,  αναφορικά με τις τιμές των χονδρικών αστικών και υπεραστικών κυκλωμάτων τεχνολογίας Ethernet, χωρητικότητας μεγαλύτερης από 1Gbps για δέσμευση 12 και 36 μηνών, και χωρητικότητας έως και1Gbps για δέσμευση 36 μηνών.

Με σχετικές της αποφάσεις, η ΕΕΤΤ όρισε:

• Τη μεθοδολογία υπολογισμού των τιμών χονδρικής για τα κυκλώματα μισθωμένων γραμμών. Ο τιμοκατάλογος διαμορφώθηκε με βάση τα υφιστάμενα και εγκεκριμένα τέλη αστικών και υπεραστικών κυκλωμάτων Ethernet μικρότερης ή ίσης του 1Gbps.

• Τις τιμές για αστικά και υπεραστικά κυκλώματα Ethernet με χωρητικότητα έως και 1 Gbps. Για τον υπολογισμό των τιμών των συγκεκριμένων κυκλωμάτων χρησιμοποιήθηκε η μεθοδολογία retail-minus.

• Τις τιμές χονδρικής των αστικών και υπεραστικών κυκλωμάτων τεχνολογίας Ethernet, χωρητικότητας μεγαλύτερης από 1 Gbps, που θα εφαρμοστούν στο μεσοδιάστημα και έως την υλοποίηση από την ΕΕΤΤ των bottom-up LRIC, καθώς και τις τιμές χονδρικής των Μισθωμένων Γραμμών χονδρικής και τη μεθοδολογία υπολογισμού αυτών για δέσμευση 24 μηνών.

Τεύχος 134

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design