14 Μαρτίου 2023 06:47

Η Δυναμική Φαρμακαποθήκη εμπιστεύτηκε την Entersoft

Μία από τις μεγαλύτερες ιδιωτικές φαρμακαποθήκες στην Ελλάδα, η Δυναμική Φαρμακαποθήκη, με πάνω από 70 χρόνια εμπειρίας στην εμπορία, διανομή και προώθηση φαρμάκων, παραφαρμάκων, καλλυντικών, καθώς και 3PL υπηρεσιών αποθήκευσης και διανομής για λογαριασμό φαρμακευτικών εταιρειών, εμπιστεύτηκε μια σειρά λύσεων της Entersoft με στόχο τον εκσυγχρονισμό των δομών της, την αναβάθμιση των υπηρεσιών και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς της.

Η Δυναμική Φαρμακοποθήκη προχώρησε στην επιλογή της πλατφόρμας Entersoft Business Suite (ERP – CRM – Mobile – WMS) για τη διαχείριση των εξαιρετικά αυξημένων απαιτήσεών της. Το έργο θα εστιάσει στη βελτιστοποίηση των συχνών παραδόσεων, στην εξυπηρέτηση των χιλιάδων γραμμών παραγγελιών καθημερινά, με ταυτόχρονη διασύνδεση με το ρομποτικό σύστημα εκτέλεσης παραγγελιών (KNAPP).

Τεύχος 246

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design