18 Μαΐου 2023 06:48

Η ΔΕΗ στηρίζει την We4all

Το περιβαλλοντικό και εκπαιδευτικό έργο του μη κερδοσκοπικού οργανισμού We4all στηρίζει η ΔΕΗ, υποστηρίζοντας δράσεις δενδροφυτεύσεων, αναδασώσεων και εκπαίδευσης μαθητών σε περιβαλλοντικά θέματα, με την ενεργή συμμετοχή εργαζομένων της εταιρείας.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, We4all και ΔΕΗ έχουν ήδη υλοποιήσει δράσεις σε όλη την Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα, στην Βαρυμπόμπη, υλοποιήθηκε δενδροφύτευση σε τμήμα καμένης έκτασης, σε συνεργασία με τον Δήμο Αχαρνών, ενώ στη δενδροφύτευση που έλαβε χώρα στην Κοινότητα Πετρανών του Δήμου Κοζάνης συμμετείχαν και μαθητές του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου της τοπικής κοινότητας. Στις δενδροφυτεύσεις συμμετείχαν και εργαζόμενοι της ΔΕΗ. Στη βόρεια Εύβοια, στο πλαίσιο του προγράμματος αναδασώσεων και εκπαίδευσης πληθυσμού σε περιοχές πληγείσες από καταστροφές, η ΔΕΗ και η We4all φρόντισαν για την φύτευση 2.500 ελαιόδενδρων, τα οποία θα βοηθήσουν αποτελεσματικά τους αγρότες που επλήγησαν από τις πυρκαγιές. Η συγκεκριμένη αναδάσωση, εντάσσεται στο γενικότερο στρατηγικό πλαίσιο υποστήριξης των περιοχών της βόρειας Εύβοιας, που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές, που υλοποιεί η ΔΕΗ.

Ακόμα, η ΔΕΗ στηρίζει και το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ευαισθητοποίησης για την αειφορία “Green Future” της We4all μέσω του οποίου υλοποιήθηκαν προγράμματα ενημέρωσης σε δημοτικά σχολεία. Τα παιδιά ήρθαν σε επαφή με όρους όπως περιβάλλον, κλιματική αλλαγή, ανακύκλωση, και εθελοντισμός και έμαθαν ότι οι έννοιες του υπεύθυνου πολίτη και του σεβασμού στο περιβάλλον είναι αλληλοσυμπληρούμενες.

Ο CEO και Συνιδρυτής We4all, κ. Γιάννης Ηλιόπουλος, ανέφερε: «Η συνεργασία μας με την ΔΕΗ είναι μια από τις σημαντικότερες συμμαχίες της χρονιάς που διανύουμε, έχοντας μια ολιστική προσέγγιση που όχι μόνο προάγει το περιβάλλον και την βιωσιμότητα αλλά αγγίζει κοινωνικά αλλά και εκπαιδευτικά θέματα, στηρίζοντας πληγείσες περιοχές και βοηθώντας μας να ευαισθητοποιήσουμε χιλιάδες παιδιά για τον πλανήτη μας».

Τεύχος 287

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design