ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

9 Φεβρουαρίου 2022 09:47

Η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ εμπιστεύεται τις υποδομές ασφάλειάς της στην Infinitum

Ο Όμιλος ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ θέλοντας να θωρακίσει περαιτέρω τα εταιρικά του δεδομένα, επιλέγει την Infinitum, που είναι Gold Partner της Microsoft, για την επέκταση της ασφάλειας και της απρόσκοπτης απομακρυσμένης πρόσβασης και διαχείρισης με διασφάλιση πρόσβασης και ταυτοποίησης για τους εργαζόμενους της.

Με τη λύση Microsoft 365 Enterprise Mobility & Security (EMS), ο Όμιλος ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ επιδιώκει τη συνεχή ανάπτυξη, την αξιοποίηση της καινοτομίας και την προσφορά λύσεων κορυφαίου επιπέδου στους πελάτες και το προσωπικό της μέσα σ’ έναν όλο και πιο περίπλοκο ψηφιακό κόσμο. Επιπλέον, η αύξηση του ανθρώπινου δυναμικού της ΓΕΚ TEΡNA που εργάζεται απομακρυσμένα, έχει μεγιστοποιήσει τις απαιτήσεις ασφάλειας, ταυτοποίησης και απόκρισης για τα στελέχη της. Θέλοντας, λοιπόν, να θέσει νέα θεμέλια στην προστασία των δεδομένων και τη διευκόλυνση της απομακρυσμένης διαχείρισης των ανθρώπων του Ομίλου, μέσα σ’ ένα ανανεωμένο ψηφιακό περιβάλλον, είναι απαραίτητη η υλοποίηση αυτού του προηγμένου και αποτελεσματικού έργου τεχνολογίας.

Τεύχος 5

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design