ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

31 Μαρτίου 2022 08:58

Η ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ επιλέγει τη SAP για τον ψηφιακό της μετασχηματισμό

Η ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ επιταχύνει το ταξίδι προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό επιλέγοντας το SAP S/4HANA και την κάθετη λύση Retail for Merchandise Management, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν μεταξύ άλλων για τη χρηματοοικονομική διαχείριση, την οργάνωση των πωλήσεων, τις σχέσεις με τους πελάτες, την παρακολούθηση και εκτέλεση του κυκλώματος προμηθειών, τη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας, των κωδικών προϊόντων και των καταστημάτων, όπως επίσης και για τον προγραμματισμό του ανεφοδιασμού των καταστημάτων.

Όπως εκτιμάται, η υιοθέτηση βέλτιστων πρακτικών στις διαδικασίες ERP καθώς και η εισαγωγή τεχνολογιών αιχμής επάνω στην τεχνολογική υποδομή που προσφέρει το SAP S/4HANA θα επιτρέψουν την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας.

Ο στόχος της ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ είναι να προσφέρει στους ανθρώπους της μέσω του SAP S/4ΗΑΝΑ ένα σύγχρονο εργαλείο που θα βοηθήσει στην αύξηση της παραγωγικότητας και θα προσφέρει παράλληλα μια μοναδική εμπειρία στον τελικό χρήστη.

Τεύχος 39

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design