1 Σεπτεμβρίου 2022 06:54

Ηλιακός-υβριδικός μετατροπέας Homaya Pro

Ο νέος ηλιακός-υβριδικός μετατροπέας Homaya Pro της Schneider Electric μετατρέπει την ηλεκτρική ενέργεια σε εναλλασσόμενο ρεύμα για χρήση σε αυτόνομα συστήματα ή σύνδεση με δίκτυο. Μπορεί να καλύψει τις ενεργειακές ανάγκες ενός νοικοκυριού ή μιας μικρής επιχείρησης, με λύσεις που κυμαίνονται από 3, 4 ή 6 κιλοβάτ. Παρέχει αξιόπιστη πρόσβαση σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας για σπίτια, πρατήρια καυσίμων, μικρά γραφεία, κέντρα υγειονομικής περίθαλψης, σχολεία και τηλεπικοινωνιακές υποδομές.

Ο μετατροπέας Homaya Pro τροφοδοτείται από ηλιακή ενέργεια με ενσωματωμένο ελεγκτή για παρακολούθηση σημείου μέγιστης ισχύος (Maximum Power Point Tracking -MPPT). Είναι συμβατός με grid charging, υποστηρίζει μπαταρίες μολύβδου ή λιθίου, ενώ μπορούν να συνδεθούν παράλληλα έως και 6 μετατροπείς για συνδυασμένη ισχύ έως και 24 κιλοβάτ. Τα πρόσθετα εξαρτήματα περιλαμβάνουν εξωτερικό MPPT για την επέκταση ηλιακών πάνελ κατά ένα ή τρία κιλοβάτ και για την αύξηση backup χωρητικότητας, ενώ το WiFi dongle επιτρέπει την τοπική παρακολούθηση του Διαδικτύου χωρίς τη χρήση mobile εφαρμογής.

Τεύχος 120

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design