ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

13 Φεβρουαρίου 2023 06:57

Ηλεκτρονικός κουμπαράς από την COSMOTE 

Μια νέα λειτουργία, τον ηλεκτρονικό κουμπαρά Piggys, φέρνει το payzy by COSMOTE, δίνοντας στον χρήστη της mobile εφαρμογής τη δυνατότητα να αποταμιεύει χρήματα εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια.  

Με το Piggys ο χρήστης θέτει έναν αποταμιευτικό στόχο (χρονικό ή χρηματικό) και όταν τον πετύχει, το payzy τον ειδοποιεί για την επίτευξή του. Μπορεί να φτιάξει από ένα έως πέντε Piggys για να αποταμιεύει χρήματα όπως και όποτε τον εξυπηρετεί, ανάλογα με τις ανάγκες του (σε ταξίδια, σπουδές, αγορές κ.ο.κ.). Ο χρήστης μπορεί να μαζεύει τα ψιλά που περισσεύουν από τις αγορές του με την payzy χρεωστική κάρτα του (π.χ. αν ξοδέψει 1,80€ για καφέ, γίνεται στρογγυλοποίηση στον επόμενο ακέραιο και τα 0,20€ μπαίνουν αυτόματα στο Piggy του) ή να μεταφέρει αυτόματα ένα σταθερό ποσό από το ψηφιακό του πορτοφόλι. Και όλα αυτά γίνονται εύκολα από το κινητό. Κάθε Piggy έχει το δικό του IBAΝ και μπορεί να αντικαταστήσει τον κλασικό κουμπαρά.  

Το Piggys μπορεί, επίσης, να συνδεθεί με την υπηρεσία Split it, με την οποία ο χρήστης μοιράζεται αυτόματα τα κοινά έξοδα με την παρέα, την οικογένεια ή τους φίλους του. Αρκεί να υπάρχει διαθέσιμο χρηματικό υπόλοιπο. Για παράδειγμα, μπορεί ο χρήστης να μαζέψει χρήματα για ένα ταξίδι που θα πάει με την παρέα του και να εξοφλήσει τις οφειλές του στο group του ταξιδιού από τον συγκεκριμένο κουμπαρά. 

Τέλος, το payzy επιτρέπει στους καταναλωτές να κάνουν όλες τις αγορές τους, να πληρώνουν λογαριασμούς, να ανταλλάσσουν χρήματα με τους φίλους τους μέσω της υπηρεσίας Chat & Pay, αλλά και να μοιράζονται κοινά έξοδα άμεσα και με ασφάλεια με το Split it.  

Τεύχος 226

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design