ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

17 Φεβρουαρίου 2023 06:51

#ΕmbraceEquity από την KPGM

Την εκδήλωση mbraceEquity Executive Breakfast διοργανώνει η KPGM σήμερα, 17 Φεβρουαρίου.

Η εκδήλωση θα αναδείξει τα ευρήματα της έρευνας Global Female Leaders Outlook 2022, τα οποία θα παρουσιάσει η κα Πέγκυ Βελλιώτου, Partner & Head of People, People Services, Consulting, KPMG στην Ελλάδα. Στην έρευνα παρουσιάζονται και αναλύονται απόψεις γυναικών που βρίσκονται σε ηγετικές θέσεις στην Ελλάδα σε σύγκριση με τις χώρες της ΕΜΑ και αφορά στις παρακάτω θεματικές:

• Η Αναγκαιότητα της ψηφιοποίησης στον χώρο εργασίας και η ESG στρατηγική και η σημασία της.

• Οι νέες συνθήκες εργασίας που δημιουργήθηκαν με την έλευση της πανδημίας και πως επηρεάζουν την εξέλιξη των γυναικών στον επαγγελματικό στίβο.

• Η σημασία της διαχείρισης των κινδύνων.

• Η σημασία της ανάπτυξης με διαφορετικές στρατηγικές.

• Η σημασία του σκοπού στην εργασία.

• Νέες προοπτικές καριέρας για τις γυναίκες στο μέλλον.

To event θα συνεχιστεί με συζήτηση σχετικά με τα ευρήματα και τους πυλώνες της έρευνας με συμμετέχοντες τους: Σπύρος Λιναράς, Human Resources Director, Mitsis Hotels, Μυλαίδη Στούμπου, Πρόεδρος Επιτροπής Women in Business – Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο, Διευθύντρια Καινοτομίας Microsoft για την Κεντρική κι Ανατολική Ευρώπη, Tατιάνα Τούντα, CEO, Hellas EAP.

Για την εγγραφή σας μπορείτε να πατήσετε εδώ.

Τεύχος 230

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design