26 Μαΐου 2022 08:58

Εφαρμογή myData από την Retail Link για τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

O Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, μετά από διαγωνιστική διαδικασία, επέλεξε τη Retail Link του Ομίλου Entersoft, για την υλοποίηση της διαχείρισης των φορολογικών παραστατικών και αναφορών προς την πλατφόρμα MyDATA της ΑΑΔΕ και επεκτείνει την ήδη πετυχημένη συνεργασία τους στην Ηλεκτρονική Τιμολόγηση.

H Retail Link, ως πιστοποιημένος από την ΑΑΔΕ Πάροχος Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης, εκπλήρωσε όλα τα κριτήρια επιλογής στον σχετικό διαγωνισμό και ανέλαβε το έργο που περιλαμβάνει τη διαχείριση παραστατικών, συσχέτιση παραστατικών, αποστολή εγγράφων σύνοψης και reporting-logging notifications, σε διασύνδεση με το υφιστάμενο στον οργανισμό ERP.

Κατέχοντας πολυετή ηγετική θέση στα συστήματα ηλεκτρονικής τιμολόγησης και αρχειοθέτησης, η Retail Link εγγυάται την ασφάλεια και την εμπιστευτικότητα των δεδομένων των πελατών της. Παράλληλα, διαθέτει πιστοποίηση κατά Peppol για την ηλεκτρονική τιμολόγηση με το Δημόσιο και είναι μέλος του OpenPEPPOLAuthority, στηρίζοντας και συμβάλλοντας στην υιοθέτηση του ηλεκτρονικού τιμολογίου και των ηλεκτρονικών βιβλίων, με την ανάληψη έργων ηλεκτρονικής τιμολόγησης και διασύνδεσης με την ΑΑΔΕ, ανεξάρτητα από το υφιστάμενο ERP των επιχειρήσεων.

Τεύχος 73

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design