ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

27 Οκτωβρίου 2022 06:56

Εφαρμογή διαχείρισης Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας από τη LAVISOFT

Ένα νέο προϊόν, το LAVISOFT Ergani Net Card, έρχεται να καλύψει τις ανάγκες κάθε επιχείρησης ή οργανισμού στο πλαίσιο εφαρμογής της νέας Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας και των υποχρεώσεων που απορρέουν για κάθε εργοδότη.

Το LAVISOFT Ergani Net Card είναι μία διαδικτυακή εφαρμογή, συμβατή με web browser σε Android, iOS και Windows platforms. Με την πρόσβαση στην εφαρμογή, κάθε Εργοδότης μπορεί, σε πραγματικό χρόνο, να επικοινωνεί και να ενημερώνει το Π.Σ. ΕΡΓΑΝΗ με όλη την απαιτούμενη πληροφορία για την Ψηφιακή Κάρτα. Παράλληλα, έχει τη δυνατότητα να πληροφορείται για τις κινήσεις των εργαζομένων της με προαιρετικό Γεωπολιτικό Εντοπισμό θέσης (GPS Tracking) για καλύτερη διαχείριση της ανάθεσης εργασιών μαζί με τους απαραίτητους ελέγχους ασφαλείας.

Προσφέρει την real time συλλογή των κινήσεων των εργαζομένων μέσω Web Application και ταυτόχρονα την Online ενημέρωση του Π.Σ. ΕΡΓΑΝΗ στο πλαίσιο εφαρμογής του μέτρου «Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας».

Το LAVISOFT Ergani Net Card MaSter ανήκει στην οικογένεια εφαρμογών HR MaSter της LAVISOFT, μιας ολοκληρωμένης λύσης που έχει στόχο την πλήρη κάλυψη της Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού μίας επιχείρησης ή οργανισμού. Με τη χρήση του HR MaSter, κάθε επιχείρηση μπορεί να πετύχει μεγαλύτερη αποδοτικότητα στη λειτουργία του Γραφείου Προσωπικού της, μεγαλύτερη εξοικονόμηση χρόνου, καθώς και άμεση και αξιόπιστη πληροφόρηση για τη διοίκησης.

Τεύχος 160

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design