1 Φεβρουαρίου 2023 06:58

Εφαρμογές Auto Tracking και Auto Loop από την Canon

Η Canon επεκτείνει τη λειτουργικότητα των καμερών PTZ με δύο νέες εφαρμογές, διαθέσιμες μέσω του Add-On Applications System, οι οποίες δίνουν στους χρήστες τη δυνατότητα να προσθέτουν νέες δυνατότητες για παραγωγή βίντεο.

Οι νέες εφαρμογές θα υποστηρίζουν αρχικά την CR-N700, την κάμερα PTZ 4K της Canon με έλεγχο από απόσταση, ενώ σε λίγο καιρό η Canon θα επεκτείνει τη σειρά των εφαρμογών που παρέχονται από το Add-On Applications System, καθώς και τη συμβατότητα με άλλα μοντέλα καμερών που ελέγχονται από απόσταση.

Auto Tracking: Αξιοποιώντας τον προηγμένο μηχανισμό κίνησης στις κάμερες PTZ της Canon, η νέα εφαρμογή Auto Tracking (αυτόματη παρακολούθηση) ακολουθεί αυτόματα ανθρώπους με ακρίβεια, διασφαλίζοντας ότι βρίσκονται πάντα μέσα στο κάδρο και στη λήψη, χωρίς παρέμβαση εικονολήπτη. Αυτή η δυνατότητα επιτρέπει κινηματογράφηση με λήψη από μία ή πολλές κάμερες χωρίς την ανάγκη εικονολήπτη, μειώνοντας τον φόρτο του προσωπικού AV ή των χειριστών, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζει την εγγραφή υλικού υψηλής ποιότητας και επαγγελματικού επιπέδου.

Auto Loop: Η Canon ανακοινώνει επίσης την εφαρμογή Auto Loop (αυτόματης κυκλικής επανάληψης), η οποία δίνει τη δυνατότητα στην κάμερα να ακολουθεί μια προγραμματισμένη εκ των προτέρων, αυτοματοποιημένη κίνηση μετατόπισης/κλίσης/ζουμ χωρίς να απαιτείται χειροκίνητη παρέμβαση κάποιου χειριστή για την αλλαγή της λήψης.

Τεύχος 218

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design