ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

5 Ιουλίου 2022 06:49

ΕΥΔΑΠ – we4all για ψηφιακούς λογαριασμούς

Ο Μη Κερδοσκοπικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός we4all συνεργάζεται με την ΕΥΔΑΠ, σε μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία με όραμα τη «θρέψη ενός καλύτερου πλανήτη».

Συγκεκριμένα, μετατρέπουν τους άλλοτε χάρτινους λογαριασμούς σε ψηφιακούς, σώζοντας με αυτόν τον τρόπο χιλιάδες δέντρα που κόβονται κάθε μήνα για την παραγωγή χαρτιού.

Για κάθε 5 λογαριασμούς που μετατρέπονται σε ψηφιακούς, η ΕΥΔΑΠ και η we4all φυτεύουν ένα δέντρο, δίνοντας στο χαρτί «πνοή»! Η συμμετοχή στη δράση είναι πολύ απλή: Ακολουθείτε τον σύνδεσμο της ΕΥΔΑΠ και μετατρέπετε εύκολα και γρήγορα τον λογαριασμό σας σε ψηφιακό. Βοηθήστε με την πιο απλή κίνηση τον πλανήτη και τα δάση και γίνετε μέρος της μεγαλύτερης και σημαντικότερης αλλαγής.

Η σύμπραξη των δύο εταιρειών σηματοδοτεί μια σημαντική πρωτοβουλία, η οποία πηγάζει από την ανάγκη να ευαισθητοποιηθεί το κοινό και να αποτελέσει πηγή θετικής έμπνευσης για ενεργή συμμετοχή σε δράσεις που βοηθούν τον πλανήτη.

Τεύχος 102

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design