ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

25 Οκτωβρίου 2022 06:51

Εταιρική πλατφόρμα metaverse από την DataMesh

Του Στάθη Ασπιώτη

Η DataMesh ανακοίνωσε το DataMesh FactVerse, μια νέα εταιρική πλατφόρμα metaverse. Ξεπερνώντας τα χωρικά εμπόδια επεξεργασίας δεδομένων και της τρισδιάστατης συνεργασίας σε πραγματικό χρόνο, σκοπός της DataMesh είναι να προσφέρει αρχιτεκτονική gaming και σχεδίαση σεναρίων στον κόσμο των επιχειρήσεων. Τα FactVerse Designer, DataMesh Director, Checklist, Inspector και Simulator είναι επίσης ενσωματωμένα στο FactVerse ως dedicated εφαρμογές.

Το FactVerse κάνει τα ψηφιακά δίδυμα πιο προσιτά παρέχοντας μια εύχρηστη, οικονομικά αποδοτική και βασισμένη στα δεδομένα λύση με ευέλικτες επιλογές πληρωμής, συμπεριλαμβανομένου ενός μοντέλου pay-as-you-go που βασίζεται στο cloud, μειώνοντας τα τεχνολογικά εμπόδια και τις προκλήσεις στη διακυβέρνηση. Από νεοσύστατες επιχειρήσεις, επιχειρήσεις μεσαίου μεγέθους έως και ηγέτες του βιομηχανικού κλάδου μπορούν να χρησιμοποιήσουν ψηφιακά δίδυμα για καλύτερη απόδοση και διαχείριση κόστους.

Το FactVerse έχει εφαρμοστεί σε εργοστάσια αυτοκινήτων, αεροδρόμια φορτίου και μεγάλα εργοτάξια μέσω διαφόρων πιλοτικών έργων. Με την υποστήριξη των DataMesh FactVerse Cloud Services, υποστηρίζει εφαρμογές σε ένα ευρύ φάσμα σεναρίων. Αυτό επιτρέπει σε διαφορετικές ομάδες χρηστών από διάφορες βιομηχανίες να χρησιμοποιούν CAD, BIM, IoT, γνώση και να επεξεργάζονται δεδομένα για να δημιουργήσουν μια πλατφόρμα Digital Twin και εφαρμογές XR. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στους εργαζόμενους πρώτης γραμμής να επωφεληθούν από τη σύγχρονη τεχνολογία του χώρου εργασίας.

«Η DataMesh πιστεύει στον εκδημοκρατισμό των τεχνολογιών Digital Twin και XR για να ενδυναμωθούν 2 δισεκατομμύρια βιομηχανικοί εργάτες παγκοσμίως», δήλωσε ο Jie Li, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της DataMesh. «Κάνοντας τις τεχνολογίες digital twin και XR πιο εύχρηστες, πιο προσιτές και βασισμένες στα δεδομένα, ελπίζουμε να βοηθήσουμε τους εργαζόμενους πρώτης γραμμής να βελτιστοποιήσουν τις δραστηριότητές τους και να επωφεληθούν από τον ψηφιακό μετασχηματισμό», συμπλήρωσε.

Τεύχος 158

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design