ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

6 Οκτωβρίου 2022 06:44

ΕΡΤ: Συλλογική Σύμβαση Εργασίας μετά από 15 χρόνια

Θετική ήταν η έκβαση των πολύμηνων διαπραγματεύσεων που έγιναν με σκοπό την κατάρτιση της νέας Επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης που αφορά όλους τους εργαζόμενους της ΕΡΤ.

O πρόεδρος ΔΣ-ασκών καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΤ, Κωνσταντίνος Ζούλας, συνυπέγραψε τη σχετική σύμβαση με τους εκπροσώπους 5 εκ των 6 επιχειρησιακών Σωματείων της δημόσιας τηλεόρασης, (ΕΕΕΡΤ, Πανελλήνιο Σωματείο Σκηνοθετών και Διευθυντών Παραγωγής ΜΜΕ, ΠΑΣΥΜΗΤΕ, ΠΑΣΥΠΑΤΕΚΑΛ και ΠΣΥΠΕΡΤ), τα οποία εκπροσωπούν το 94% των εργαζομένων στην ΕΡΤ.

Η επιτευχθείσα συμφωνία θεωρείται σημαντικότατη, καθώς γίνεται σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο λόγω της πρωτοφανούς ενεργειακής και οικονομικής κρίσης, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι η τελευταία Συλλογική Σύμβαση Εργασίας στην ΕΡΤ είχε υπογραφεί το 2007, δηλαδή πριν από 15 ολόκληρα χρόνια.

Τεύχος 145

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design