ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

9 Φεβρουαρίου 2023 06:45

Επιτυχής ολοκλήρωση του End Customer Event 2023

Με επιτυχία διεξήχθη την Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου, η εκδήλωση End Customer Event 2023 από την HP Hellas και την AMD. Στο event, που έλαβε χώρα στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου, συμμετείχαν στελέχη του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα.

Με κεντρικό μήνυμα Ahead of the Game, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα στελέχη της HP να αναλύουν θέματα όπως οι τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις στους χώρους της τεχνολογίας και της πληροφορικής, ο ψηφιακός μετασχηματισμός, η σημασία της βιωσιμότητας στις επιχειρήσεις, το υβριδικό μοντέλο εργασίας και το μέλλον στον τομέα της εκτύπωσης.

O κος Νίκος Χρηστάκης, Managing Director της HP Eλλάδας & Κύπρου, δήλωσε: «Είμαστε ευτυχείς που μας δόθηκε η ευκαιρία να μοιραστούμε με τους πελάτες μας την στρατηγική μας απέναντι στις σύγχρονες επιχειρηματικές προκλήσεις. Το κεντρικό μήνυμα της εκδήλωσης μας, συνοψίζει την στάση μας απέναντι σε αυτές τις προκλήσεις και τονίζει το γεγονός ότι η HP βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας και των τεχνολογικών εξελίξεων».

Ο κος Χάρης Αμούργης, End User Sales Manager, Private & Public Sector της HP Eλλάδας & Κύπρου, τόνισε: « Μετά από απουσία λόγω της πανδημίας, είχαμε την χαρά να πραγματοποιήσουμε την πρώτη μας εκδήλωση σε φυσικό χώρο. Επιμεληθήκαμε μια εκτενή ατζέντα με παρουσιάσεις, που καλύπτουν μια ευρεία γκάμα θεμάτων, που απαντούν στους προβληματισμούς των επιχειρήσεων και αναδεικνύουν τις επιχειρηματικές ευκαιρίες που αναδύονται. Η συμμετοχή και τα θετικά σχόλια των πελατών μας, μας γεμίζουν ικανοποίηση και μας δίνουν το κίνητρο να σχεδιάσουμε αντίστοιχες εκδηλώσεις στο εγγύς μέλλον. Τους ευχαριστούμε θερμά για την διαχρονική εμπιστοσύνη με την οποία μας περιβάλλουν».

Ακόμα, η HP διαφύλασσε μια έκπληξη για τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι είχαν την δυνατότητα να δουν από κοντά τις τελευταίες καινοτομίες της HP σε φορητούς υπολογιστές, αλλά και σε περιφερειακές συσκευές όπως οθόνες, εκτυπωτές και λοιπά περιφερειακά της νεοαποκτηθείσας HyperX αλλά και την ευκαιρία να απολαύσουν μία συναρπαστική ξενάγηση στο Μουσείο Αυτοκινήτου.

Τεύχος 224

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design