ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

15 Απριλίου 2022 06:44

Επενδύσεις στο metaverse!

Η Epic Games έλαβε χρηματοδότηση 2 δισ. δολαρίων από τη Sony και τη μητρική της Lego, η οποία θα χρησιμοποιηθεί για την ανάπτυξη ενός δικού της metaverse.

Το metaverse είναι ένας νέος ψηφιακός κόσμος, στον οποίο οι χρήστες αποκτούν πρόσβαση χάρη στο Internet, την εικονική πραγματικότητα (VR) και την επαυξημένη πραγματικότητα (AR).

Ο διευθύνων σύμβουλος και ιδρυτής της Epic Games, κος Tim Sweeney, δήλωσε ότι τα νέα κεφάλαια θα βοηθήσουν την εταιρεία «να επιταχύνει το έργο της για την οικοδόμηση του metaverse», σημειώνοντας πως καθώς επανασυνθέτουν το μέλλον της ψυχαγωγίας και του παιχνιδιού χρειάζονται συνεργάτες που μοιράζονται το όραμά τους. Αυτούς, συμπλήρωσε, τους βρήκαν στη συνεργασία τους με τη Sony.

Με τη σειρά του, ο διευθύνων σύμβουλος της Sony Group Corporation, κος Kenichiro Yoshida, ανέφερε ότι η τεχνογνωσία της Epic σε συνδυασμό με τις τεχνολογίες της Sony, θα επιταχύνει τις διάφορες προσπάθειες της εταιρείας, όπως την ανάπτυξη νέων ψηφιακών εμπειριών για θαυμαστές στα σπορ και στις πρωτοβουλίες εικονικής παραγωγής.

Ωστόσο, τα σχέδια για το metaverse της Epic Games παραμένουν ακόμη κρυφά.

Τεύχος 52

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design