ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

10 Μαρτίου 2023 06:58

Επαγγελματικά BISS CAM 16 από την IDComs

Στα ξενοδοχεία αλλά και τα Gap Fillers, η αρχική λήψη των ελληνικών καναλιών, μπορεί να πραγματοποιηθεί πολύ εύκολα μέσω του δορυφόρου Hellas Sat στις 39 μοίρες ανατολικά, αφού πλέον όλα τα ελληνικά κανάλια εκπέμπονται από τον ίδιο δορυφόρο.

Ωστόσο, υπάρχει μία τεχνική “λεπτομέρεια” που μπορεί να ξεπεραστεί, αρκεί να χρησιμοποιηθούν τα κατάλληλα υλικά. Η δορυφορική μετάδοση των ελληνικών καναλιών από τις 39 μοίρες ανατολικά, πραγματοποιείται με “μαλακή” κρυπτογράφηση BISS, προκειμένου τα κανάλια να μην εκπέμπονται τελείως ελεύθερα στις άλλες χώρες και κατ’ επέκταση να τηρείται η νομιμότητα της ελεύθερης προβολής μόνο για την Ελλάδα.

Ο λόγος που χρειάζεται ένα επαγγελματικό BISS CAM 8 ή 16 καναλιών, είναι η δυνατότητα ταυτόχρονης αποκρυπτογράφησης περισσότερων καναλιών, με σκοπό την διανομή τους σε ξενοδοχεία, αλλά και την επίγεια επανεκπομπή τους από Gap fillers.

Η εταιρία IDComs – μετά από έρευνα αγοράς – έχει καταλήξει σε Pro CAM με σταθερή λειτουργία, ιδιαίτερα με τον εξοπλισμό της IKUSI και όχι μόνο. Διαθέτει το δικό της 16απλό Pro CAM με εξαιρετική λειτουργία, ενώ ταυτόχρονα η εταιρία είναι και αντιπρόσωπος της SMiT διαθέτοντας τα CAM 8 & 16 καναλιών, τα οποία όμως έχουν κάπως υψηλότερη τιμή. Αυτή τη στιγμή, το πιο εμπορικό Professional BISS CAM είναι αυτό της IDComs και συγκεκριμένα το ID16, καθώς δίνει τη δυνατότητα αποκρυπτογράφησης ταυτόχρονα, είτε και για τα 14 κανάλια της Digea που εκπέμπονται σε HD & SD από 3 διαφορετικούς αναμεταδότες, είτε ένα συνδυασμό πολλών καναλιών της Digea και της ΕΡΤ με ένα μόνο CAM. Τα Pro CAM στέλνονται προσεταρισμένα με τη μορφή που τα χρειάζεται ο χρήστης.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design