ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

23 Ιανουαρίου 2023 06:45

Επίσημος διανομέας της Watchguard στην Ελλάδα η Data Ally 

Μια μεγάλη συνεργασία γεννήθηκε και με τη «βούλα» και αναμένεται να αλλάξει τον χάρτη στον κλάδο του ΙT στην Ελλάδα. Η Data Ally, γνωστή εταιρεία παροχής λύσεων κυβερνοασφάλειας σε Ελλάδα, Κύπρο και Σερβία, ανακοίνωσε πως πλέον αποτελεί επίσημο διανομέα της εταιρείας WatchGuard Technologies στην Ελλάδα. 

Η επίσης πασίγνωστη, WatchGuard Technologies, αποτελεί μία εκ των ηγέτιδων εταιρειών στην ασφάλεια δικτύου, στο endpoint security, στο ασφαλές Wi-Fi και στον έλεγχο ταυτότητας πολλαπλών παραγόντων. Τα βραβευμένα προϊόντα και οι υπηρεσίες τής εταιρείας εμπιστεύονται σε όλο τον κόσμο περισσότεροι από 18.000 μεταπωλητές και πάροχοι υπηρεσιών για την προστασία περισσότερων από 250.000 πελατών. 

Η συνεργασία αυτή έρχεται να προστεθεί στις ήδη πολλές και πετυχημένες συνεργασίες της Data Ally με κορυφαίες εταιρείες στον κλάδο της κυβερνοασφάλειας και αναμένεται να ανεβάσει το επίπεδο στην παροχή λύσεων και προϊόντων της εταιρείας στο ελληνικό γίγνεσθαι. 

Τεύχος 211

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design