ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

30 Σεπτεμβρίου 2022 06:48

Ενημερωτική ημερίδα για τα προαιρετικά προγράμματα της ESA

Η Γενική Γραμματεία Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Διαστήματος (ESA) διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα για τα προαιρετικά προγράμματα της ESA ενόψει της επόμενης προγραμματικής περιόδου (2023 – 2025), με σκοπό τη συλλογή του ενδιαφέροντος εθνικών φορέων για συμμετοχή της χώρας στα προαιρετικά προγράμματα της ESA.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2022, από τις 10:30 έως και τις 14:30.

Η εκδήλωση είναι ανοικτή σε εκπροσώπους της εγχώριας βιομηχανικής, ακαδημαϊκής, ερευνητικής και επιστημονικής κοινότητας, ενώ το αμέσως προσεχές διάστημα θα σταλεί το πρόγραμμα της εκδήλωσης και λοιπές λεπτομέρειες για τη συμμετοχή των φορέων.

Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση, προκειμένου να ληφθούν υπόψη οι δηλώσεις ενδεχόμενου ενδιαφέροντός τους στην εκτίμηση της ελληνικής συμμετοχής στα προαιρετικά προγράμματα της περιόδου 2023 – 2025, καλούνται να υποβάλουν συμπληρωμένη τη φόρμα το αργότερο μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2022, στο ακόλουθο e-mail: ggtt@mindigital.gr.

Τεύχος 141

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design