ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

10 Μαΐου 2023 06:50

Εκπαιδευτικά προγράμματα και δράσεις από τον ΟΤΕ

Το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του Ομίλου ΟΤΕ γιορτάζει και φέτος την Παγκόσμια Ημέρα Τηλεπικοινωνιών (17 Μαΐου) και τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων (18 Μαΐου) με ποικιλία εκπαιδευτικών προγραμμάτων και δράσεων. Με μήνυμα «το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών γιορτάζει και αυτό βγαίνει προς τα έξω» τα εκπαιδευτικά προγράμματα θα διεξαχθούν από την Κυριακή, 14 Μαΐου έως την Πέμπτη, 18 Μαΐου 2023.

Η αρχή θα γίνει στις 14 Μαΐου οπότε θα πραγματοποιηθεί η συνδυαστική μουσειοπαιδαγωγική δράση «Pilates, γιορτινές χειροτεχνίες, & sandbox στο Μουσείο» προσφέροντας μια συνολική εμπειρία, μάθησης, δημιουργίας και ψυχαγωγίας, με σύντομες ξεναγήσεις, γιορτινές χειροτεχνίες, διαδραστικό sandbox (τραπέζι άμμου επαυξημένης πραγματικότητας) στη νέα εκπαιδευτική αίθουσα του Μουσείου. Παράλληλα, στην αυλή του μουσείου θα βρίσκεται για τους μεγαλύτερους φίλους του Μουσείου, ειδικός εκπαιδευτής Pilates, ενώ η Μικτή Χορωδία Ομίλου ΟΤΕ Αθηνών θα ταξιδέψει το κοινό στον κόσμο της μουσικής δημιουργίας.

Για 2η χρονιά το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών επισκέπτεται και πραγματοποιεί εικαστικά εργαστήρια σε σωματεία που φιλοξενούν παιδιά. Συγκεκριμένα, το εικαστικό εργαστήρι «Ιστορίες του Μουσείου ζωντανεύουν στον κήπο» θα επισκεφθεί τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος (Kέντρο Μαθησιακής και Παιδαγωγικής Υποστήριξης) στην Αθήνα και το Κέντρο Αγάπης Ελευσίνας, έτσι ώστε τα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί να δημιουργήσουν τέχνη από ανακυκλώσιμα υλικά (Trash Art).

Το αναλυτικό πρόγραμμα των δωρεάν εκπαιδευτικών προγραμμάτων και δράσεων του Μουσείου Τηλεπικοινωνιών είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα του μουσείου, όπου υπάρχει η δυνατότητα για online κρατήσεις θέσεων.

Τεύχος 281

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design