ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

24 Οκτωβρίου 2022 06:44

Εκμίσθωση parking στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης για 4 έτη

Της Βασιλικής Χονδροδήμου

Η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου ΕΤΑΔ προκήρυξε ηλεκτρονικό πλειοδοτικό διαγωνισμό (e-auction) μέσω της πλατφόρμας της για την εκμίσθωση υπέργειου parking 850 θέσεων στη Θεσσαλονίκη. Προϋπόθεση για τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό είναι η εγγραφή του ενδιαφερόμενου στην ηλεκτρονική πλατφόρμα.

Ο σταθμός αυτοκινήτων βρίσκεται πολύ κοντά στο Λιμάνι της πόλης, η είσοδος σε αυτόν είναι από την οδό Ναυμαχίας Λήμνου και η έξοδος από τις οδούς Ναυάρχου Κουντουριώτη και Πολυτεχνείου.

Το parking αποτελείται από υπόγειο, ισόγειο, 6 ορόφους και δώμα και λειτουργεί από το 2020 ως Επιχειρηματική Μονάδα της ΕΤΑΔ. Η διάρκεια μίσθωσής του είναι 4 χρόνια με δικαίωμα παράτασης για άλλα 4.

Η 21η Νοεμβρίου, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00, ορίζεται ως η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή του Φακέλου Δικαιολογητικών του διαγωνισμό. Η υποβολή θα πραγματοποιείται στα γραφεία της ΕΤΑΔ Α.Ε., Βουλής 7 Σύνταγμα, Αθήνα 105 62 (2ος όροφος – Πρωτόκολλο).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό, πατήστε εδώ.

Τεύχος 157

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design