ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

11 Μαΐου 2023 06:46

Εκδήλωση για την ψηφιακή κάρτα εργασίας

Η Alpha ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ, επίσημος συνεργάτης της SoftOne, διοργανώνει ειδική εκδήλωση με θέμα την εφαρμογή της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας.

Κατά τη διάρκεια αυτής, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν εκτενώς από διακεκριμένα στελέχη της SoftOne για όλες τις νέες απαιτήσεις διαχείρισης που ανακύπτουν για την εκάστοτε επιχείρηση, τις σημαντικές δυνατότητες αυτοματοποίησης που προσφέρουν οι ψηφιακές λύσεις της SoftOne, αλλά και την ευκαιρία αξιοποίησης αυτών στο πλαίσιο των υφιστάμενων Προγραμμάτων Επιδότησης Επιχειρήσεων με 90%.

Η εκδήλωση αναμένεται να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Μαΐου, στην ALEXPO 2023 (Αίθουσα Alexpo Beyond, Χωλ 1 – Διάδρομος 1) στις 19:00. Για την εγγραφή σας μπορείτε να αποστείλετε email στη διεύθυνση support@alphait.gr ή να πατήσετε ΕΔΩ.

Τεύχος 282

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design