19 Μαΐου 2023 06:52

Εθελοντική δράση της ΝOVA στα ακριτικά νησιά

H Nova, μέλος της United Group, προσέφερε δωρεάν τεχνολογικό εξοπλισμό και data στην εθελοντική αποστολή προσφοράς της ΣΥΜΠΛΕΥΣΗΣ, στην οποία 80 εθελοντές, ταξίδεψαν για 11 ημέρες 375 ναυτικά μίλια με 12 φουσκωτά και επισκέφθηκαν 8 απομακρυσμένα νησιά με στόχο να προσφέρουν δωρεάν ιατρικές εξετάσεις.

Η Nova με τη συνεχή επέκτασή των δικτύων της Nova 4G+ και 5G στα μεγάλα αστικά κέντρα, την ηπειρωτική Ελλάδα, καθώς και νησιωτικών περιοχών του Αιγαίου, εξασφάλισε στη ΣΥΜΠΛΕΥΣΗ πλήρη κάλυψη για επικοινωνία και συνδεσιμότητα στα νησιά Σίκινος, Δονούσα, Αρκιούς, Λειψούς, Αγαθονήσι, Θύμαινα, Φούρνους και Ικαρία. Στόχος της αποστολής, είναι η προσφορά δωρεάν  ιατρικών εξετάσεων και συναφών υπηρεσιών υγείας σε πάνω από 20 ειδικότητες και πεδία, όπως εργαστηριακές αιματολογικές και βιοχημικές εξετάσεις αλλά και την παροχή διαγνωστικών εξετάσεων στους τομείς γυναικολογίας, Καρδιολογίας, Οδοντιατρικής, Οφθαλμολογίας, Παιδιατρικής και άλλα.

«Η τεχνολογία και η συνδεσιμότητα αυξάνει  την ποιότητα, μειώνει το κόστος και  συμβάλλει ουσιαστικά στην εμβέλεια της υγειονομικής περίθαλψης. Η δημιουργία ισχυρών δεσμών με οργανισμούς όπως είναι η ΣΥΜΠΛΕΥΣΗ, που προσφέρει έμπρακτα στους κατοίκους  ακριτικών νησιών, είναι σε απόλυτη συμφωνία με την ουσιαστική συνδεσιμότητα που προωθεί η Nova μέσα από την ανάπτυξη του δικτύου της» δήλωσε η Αγγελική Ελευθερίου, Corporate Affairs & ESG Senior Manager της Nova.

Τεύχος 288

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design