ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

6 Δεκεμβρίου 2022 06:48

Εθελοντική αιμοδοσία από την OKTABIT για το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα εθελοντισμού (5 Δεκεμβρίου), η OKTABIT διοργανώνει σήμερα, Τρίτη 6, Δεκεμβρίου, εθελοντική αιμοδοσία στα κεντρικά γραφεία της.

Θέλοντας να ευχαριστήσει και να τιμήσει τους εκατομμύρια εθελοντές που γιορτάζουν ανά τον πλανήτη, η OKTABIT διεξάγει την 31η εθελοντική Αιμοδοσία Τράπεζας Αίματος OKTABIT S.A. & Χριστουγεννιάτικο Παζάρι για το Το Χαμόγελο του Παιδιού.

Η αιμοδοσία θα γίνει στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Αγία Παρασκευή, κατά την οποία θα τηρηθούν όλα τα μέτρα ατομικής προστασίας. Σε ανακοίνωσή της η εταιρεία αναφέρει: «Σε μια μέρα όπου εκατομμύρια εθελοντές σε όλον τον κόσμο γιορτάζουν τη δέσμευσή τους για την οικοδόμηση ενός καλύτερου κόσμου, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους εσάς που προσφέρετε μαζί μας στις δράσεις που διοργανώνουμε με αγάπη και συνέπεια. Οι εθελοντές μας τόσο στην Τράπεζα Αίματος, όσο και στις υπόλοιπες δράσεις μας είναι η μεγάλη αλυσίδα προσφοράς και χαιρόμαστε ιδιαίτερα όταν νέα μέλη έρχονται κοντά μας».

Τεύχος 187

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design