ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

24 Φεβρουαρίου 2023 06:51

Δύο εβδομάδες έμειναν για το CyberTechCon 2023

Η διεξαγωγή του CyberTechCon 2023 του πρώτου συνεδρίου για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό, το CyberSecurity και τις υπηρεσίες Cloud πλησιάζει! Σε δύο μόλις εβδομάδες, την Παρασκευή 10 και το Σάββατο 11 Μαρτίου, στο ξενοδοχείο Porto Palace της Θεσσαλονίκης και ώρες 10:00-20:00, στελέχη και decision makers του ιδιωτικού και δημοσίου τομέα, των τμημάτων IT, integrators και vendors με λύσεις πληροφορικής, καθώς και όσοι δραστηριοποιούνται στον τομέα των υπολογιστών, θα βρίσκονται εκεί!

Τα μεγαλύτερα ονόματα του τομέα της τεχνολογίας στηρίζουν το CyberTechCon 2023: Ειδικότερα, πρόκειται για εταιρείες που πρωτοστατούν στον χώρο του ΙΤ (Cybersecurity, Digital Transformation, Cloud, IT Consulting κ.ά.):

GRAND SPONSOR: FORTINET – GCC

TECHNOLOGY AND INNOVATION SPONSOR: Data waysCisco

PLATINUM SPONSOR: Schneider Electric

GOLD SPONSORS: Data Ally, NSS, Sophos

SILVER SPONSORS: Ergoman, Digital Sima

SPONSORS: Artios, Bitdefender, Blue Soft & IT, PartnerNET, TicTac, Tuv Nord, Lancom, Systecom

Η συμμετοχή στο συνέδριο θα είναι δωρεάν. Οι επισκέπτες του συνεδρίου θα μπορούν να προβούν σε προεγγραφή μέσα από την ιστοσελίδα του συνεδρίου, πατώντας εδώ. Αυτό σημαίνει ότι το καρτελάκι με τα στοιχεία του κάθε επισκέπτη θα είναι έτοιμο και διαθέσιμο στην είσοδο. Φυσικά, θα υπάρχει και επιτόπου ηλεκτρονική καταγραφή / εγγραφή για όλους, όσοι δεν πραγματοποίησαν ηλεκτρονική προεγγραφή.
Το συνέδριο διοργανώνεται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του ΣΕΠΕ, από την εκδοτική εταιρεία Libra Press και χορηγοί επικοινωνίας είναι τα περιοδικά Techmail και NOW. Το συνέδριο CyberTechCon 2023 συνδιοργανώνεται με την κλαδική έκθεση Salonica Electronix 2023.

Τεύχος 235

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design