ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

14 Δεκεμβρίου 2022 06:54

Δωρεάν παιδιατρικός έλεγχος από τη Vodafone

Το Ίδρυμα Vodafone εμπλουτίζει το Πρόγραμμα Τηλεϊατρικής, παρέχοντας δωρεάν προληπτικό παιδιατρικό έλεγχο σε παιδιά που κατοικούν σε απομακρυσμένες περιοχές της χώρας, με στόχο την εξασφάλιση ισότιμης πρόσβασης σε υπηρεσίες υγείας.

Σε πρώτο στάδιο, ο παιδιατρικός προληπτικός έλεγχος περιλαμβάνει τη χαρτογράφηση της αναπτυξιακής προόδου των παιδιών, όπως μέτρηση και καταγραφή του ύψους, του βάρους και του δείκτη της μάζας σώματος. Έπειτα, καταγράφεται ο εμβολιασμός τους, στοχεύοντας στη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου, ιατρικού ιστορικού για κάθε παιδί. Βάσει αυτού, καθίσταται εύκολη η παροχή συμβουλών και συστάσεων από τον αγροτικό γιατρό της περιοχής σε περίπτωση που κάποια μέτρηση ή κάποιο περιστατικό χρήζει περαιτέρω παρακολούθησης.

Το Πρόγραμμα Τηλεϊατρικής του Ιδρύματος Vodafone υλοποιείται από το 2006, σε συνεργασία με το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών και τελεί υπό την Αιγίδα των Υπουργείων Υγείας και Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής. Στο Πρόγραμμα συμμετέχουν το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων, ενώ υπεύθυνη για την τεχνική υλοποίησή του είναι η εταιρεία Vidavo. Από το 2008 έχουν πραγματοποιηθεί περισσότερες από 70.000 εξετάσεις, σε 100 απομακρυσμένα σημεία όλης της Ελλάδας.

Τεύχος 193

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design